Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. νεαρός που ξάφριζε το ταμείο της δουλειάς του!

Μόνο «άνθρωπος εμπιστοσύνης» δεν ήταν ένας 19χρονος που εργαζόταν ως υπάλληλος στο κατάστημα!

20 Σεπτεμβρίου 2018 10:01
Κρήτη: Στα «χέρια» της ΕΛ.ΑΣ. νεαρός που ξάφριζε το ταμείο της δουλειάς του!

Μόνο «άνθρωπος εμπιστοσύνης» δεν ήταν ένας 19χρονος που εργαζόταν ως υπάλληλος στο κατάστημα μιας 58χρονης γυναίκας σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, καθώς αποδείχθηκε ότι έβαζε συστηματικά «χέρι» στο ταμείο από την 1η Ιουνίου! Από τότε, είχε «αφαιμάξει» συνολικά 32.000 ευρώ!

Τα ποσά που έκαναν φτερά κάθε τόσο από το ταμείο του καταστήματος, είχαν προκαλέσει πονοκέφαλο στην ιδιοκτήτρια η οποία αντιλήφθηκε ότι οι κλοπές γίνονταν εκ των έσω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα: Η δολοφονία της 33χρονης δικηγόρου και η... Νένα Χρονοπούλου!

Χωρίς να την αντιληφθεί το προσωπικό, τοποθέτησε κάμερες σε αθέατα σημεία κι έτσι, το απόγευμα της Τρίτης, ο 19χρονος υπάλληλος πιάστηκε στη φάκα την στιγμή που άδειαζε για μια ακόμη φορά την ταμειακή μηχανή!

Αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου, οι οποίοι του έκαναν σωματική έρευνα και βρήκαν πάνω του 350 ευρώ που αποδόθηκαν στην 58χρονη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αρχινονός Γιώργος Αυτιάς και οι 15 σφαίρες στην Κατερίνα Αναγωνστάκη! Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις!

Αυτά ήταν και τα μοναδικά από τα χρήματα που είχε κλέψει τους τελευταίους τρεισήμισι μήνες, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του.

Τα υπόλοιπα ισχυρίστηκε ότι τα ξόδεψε, αλλά επειδή το ποσό των 32.000 ευρώ είναι ιδιαίτερα μεγάλο, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να τα εντοπίσουν.

Στο μεταξύ, ο «μακρυχέρης» νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή.

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share