Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βρετανίδες τουρίστριες καταγγέλλουν άθλιες συνθήκες κράτησης στην Κέρκυρα! (video)

Η φάρσα που έκαναν εξελίχθηκε σε εφιάλτης!

19 Σεπτεμβρίου 2018 13:02
Βρετανίδες τουρίστριες καταγγέλλουν άθλιες συνθήκες κράτησης στην Κέρκυρα! (video)

Οι Σόνα Κοξ και Βίκι Αλμπόουν περνούσαν τις διακοπές τους στην Κέρκυρα, όπως πολλοί άλλοι ομοεθνείς τους. Στις 24 Αυγούστου, γνώρισαν μία παρέα Ελλήνων στην παραλία και αποφάσισαν να κρύψουν για πλάκα τα ρούχα ενός εξ αυτών, ο οποίος ονομαζόταν Χριστόφορος.


Ωστόσο, αυτή η "αθώα φάρσα» -όπως δηλώνουν οι δύο 20χρονες- είχε πολύ σοβαρή εξέλιξη. Όταν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους, αστυνομικοί τις περίμεναν εκεί και απαίτησαν να επιστρέψουν τα ρούχα του νεαρού, καθώς και ένα ρολόι αξίας 350 ευρώ.

Η Σόνα Κοξ ισχυρίζεται ότι ο Χριστόφορος και οι φίλοι του είπαν στις Αρχές ότι ακολούθησαν τις κοπέλες στο ξενοδοχείο και τις είδαν να κρατούν τα ρούχα και το ρολόι, μία ιστορία η οποία είναι ψευδής κατά την ίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φουλ στην κυτταρίτιδα η Ελένη Μενεγάκη: Στην φόρα αρετουράριστες φωτογραφίες της παρουσιάστριας!

Οι Βρετανίδες κατέληξαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου υποχρεώθηκαν να γδυθούν για να τις ψάξουν και στη συνέχεια οδηγήθηκαν σε κελί. Η Σόνα Κοξ περιγράφει τις συνθήκες στο κελί ως απολύτως άθλιες: υπήρχαν ακαθαρσίες στο πάτωμα, οι τοίχοι ήταν γραμμένοι με αίμα και τα στρώματα ήταν σάπια. Οι δύο φίλες κατέγραψαν, μάλιστα, το εσωτερικό του κελιού με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Αναγκάστηκαν να κοιμηθούν στα βρώμικα στρώματα χωρίς κάποιο κάλυμμα ή μαξιλάρι. Καταγγέλλουν επίσης ότι οι αστυνομικοί δεν τις άφησαν να φάνε για μία ολόκληρη μέρα, ενώ τους έδωσαν να πιουν νερό μόνο μία φορά και δεν ήταν καν καθαρό.

H Koξ μιλώντας στη Daily Mail είπε: "Ήταν η πιο τρομακτική και τραυματική εμπειρία της ζωής μου. Από την αρχή ως το τέλος, και τις δυο μας μας μεταχειρίστηκαν τόσο άσχημα όσο κανείς ποτέ ξανά στη ζωή μας. Κανείς δεν μας εξήγησε κάτι, αλλά μας έκλεισαν σε ένα δωμάτιο σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες. Τα κελιά ήταν απολύτως φρικιαστικά. Υπήρχαν γκράφιτι στους τοίχους και ούρα παντού.

Στους τοίχους υπήρχαν γραμμένα διάφορα πράγματα με αίμα. Τα στρώματα ήταν σάπια και το ένα ήταν βρεγμένο. Αναγκάστηκα να κοιμηθώ σε ένα γυμνό στρώμα και δεν μου δόθηκε ούτε ένα σεντόνι, ένα μαξιλάρι, μια κουβέρτα ή οτιδήποτε άλλο. Το κάπνισμα επιτρεπόταν στα κελιά και ήταν γεμάτο με αποτσίγαρα".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: O πρώην της Στέλλας Μιζεράκη την «θάβει» κανονικότατα! - Την γιορτάζουμε της μεταμoρφώσεως... »! (Video)

Μετά από μερικές μέρες, η Κοξ και η Αλμπόουν αφέθηκαν ελεύθερες, αφού χρειάστηκε να πληρώσουν περίπου 1.800 ευρώ για νομικά έξοδα. Η Κοξ περιγράφει την εμπειρία ως «την πιο τρομακτική και τραυματική της ζωής της» και προειδοποιεί τους Βρετανούς τουρίστες για τη συμπεριφορά που θα συναντήσουν σε περίπτωση που έχουν προβλήματα με τον νόμο στην Ελλάδα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share