Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θρίλερ με 55χρονο που πυροβολήθηκε στο Αγρίνιο!

Φέρει τραύματα στην κοιλιά και τον θώρακα από σκάγια κυνηγετικού όπλου

16 Σεπτεμβρίου 2018 16:04
Θρίλερ με 55χρονο που πυροβολήθηκε στο Αγρίνιο!

Κάθε ενδεχόμενο εξετάζει η Ασφάλεια Αγρινίου για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο ένας 55χρονος μέσα στο πατρικό του σπίτι στην κοινότητα Αβόρανης, όπου είχε πάει για το Σαββατοκύριακο. Η ηλικιωμένη μητέρα του τον βρήκε νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, ο άτυχος άνδρας φέρει τραύματα στην κοιλιά και τον θώρακα από σκάγια κυνηγετικού όπλου, όμως δεν βρέθηκε κάποιο όπλο δίπλα του παρ’ όλο που υπήρχαν δυο στο σπίτι. Κατά συνέπεια, εξετάζεται η πιθανότητα να έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας. Ωστόσο, αναμένεται η εκτίμηση του ιατροδικαστή που θα διενεργήσει τη νεκροτομή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραγκιοζιλίκια στον γάμο Ρέμου - Μπόσνιακ: Έξοργισμένος ο τραγουδιστής με την παρουσία που τον έκανε έξαλλο!

Ο 55χρονος κατοικούσε μόνιμα με την οικογένειά του στην Αθήνα, όπου διατηρούσε κατάστημα ειδών ένδυσης, όπως και οι γονείς του που έχουν επιχείρηση στο κέντρο του Αγρινίου. Όσοι τον γνώριζαν, τον περιγράφουν ως φιλήσυχο άτομο που δεν είχε εχθρούς οι οποίοι να θέλουν να του κάνουν κακό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share