Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ασύλληπτη τουρκική πρόκληση: Εμποδίζουν τις έρευνες για τον αγνοούμενο στις Οινούσσες!

Εξέδωσαν ΝΟΤΑΜ και NAVTEX και έστειλαν σκάφος στην περιοχή

18 Αυγούστου 2018 16:58
Ασύλληπτη τουρκική πρόκληση: Εμποδίζουν τις έρευνες για τον αγνοούμενο στις Οινούσσες!

Δεν έχουν όρια τα τουρκικά νταηλίκια στο Αιγαίο σε κάθε ευκαιρία. Αποκορύφωμα ήταν σήμερα, όταν κατά την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στις Οινούσσες, προκειμένου να ανευρεθεί από το Λιμενικό 22χρονος Ελληνομερικανός αγνοούμενος, επιχείρησαν να γκριζάρουν ακόμα μια φορά το Αιγαίο, εκδίδοντας ΝΟΤΑΜ και NAVTEX, ενώ έστειλαν και σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής στην περιοχή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου! - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση!

Από το πρωί στην περιοχή διεξάγονται έρευνες από πλωτά του Λιμενικού μετά την ανατροπή της λέμβου στην οποία βρισκόταν ο νεαρός αγνοούμενος μαζί με την αδερφή του, τον πατέρα του και ένα φίλο του πατέρα του.

Αυτήν ακριβώς τη στιγμή επέλεξαν οι Τούρκοι για να υπενθυμίσουν τις διεκδικήσεις τους στο Αιγαίο!

Υπενθυμίζεται ότι το νησί Παναγιά που βρίσκεται δίπλα στις Οινούσσες, είναι ένα από τα πολλά που οι Τούρκοι αμφισβητούν με υπερπτήσεις.

Σκάφος τύπου SG της Τουρκικής Ακτοφυλακής έφτασε στην περιοχή των Οινουσσών, όπου και βρήκε τα πλοία του Ελληνικού ΠΝ και του Ελληνικού Λιμενικού, τα οποία βρίσκονταν ήδη στην περιοχή εδώ και ώρα. Το τουρκικό σκάφος αφού έκανε χρήση του προβολέα του για σύντομο χρονικό διάστημα αποχώρησε από την περιοχή.

Στην περιοχή, ως γνωστόν, εντοπίστηκε σήμερα νεκρός από αλιευτικό σκάφος ο ένας από τους δύο 68χρονους Ελληνοαμερικανούς, οι οποίοι μαζί με δύο ακόμα άτομα επέβαιναν σε λέμβο που ανετράπη. Διεσώθη μια 24χρονη Ελληνοαμερικανίδα και ένας 68χρονος. Η 24χρονη είναι η κόρη του θύματος, ενώ αγνοείται ο 22χρονος αδερφός της.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share