Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απαράδεκτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Σεκιουριτάς πετάει από λεωφορείο άστεγο που αναζητούσε καταφύγιο (video)

...Από την ζέστη!

14 Αυγούστου 2018 17:06
Απαράδεκτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Σεκιουριτάς πετάει από λεωφορείο άστεγο που αναζητούσε καταφύγιο (video)

Έρευνα για περιστατικό άσκησης βίας από υπαλλήλους εταιρείας φύλαξης σε βάρος επιβάτη αστικού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από δημοσιοποίηση βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεκίνησε η διοίκηση του ΟΑΣΘ, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση.

Συυγκεκριμένα, στο video που ανήρτησε επιβάτης λεωφορείου της γραμμής 32 Β του ΟΑΣΘ υπάλληλοι της εταιρείας security τραβούν με βίαιο τρόπο έξω από το όχημα έναν άνδρα, που φαίνεται να είναι άστεγος.

Μάλιστα, ο άνδρας φέρεται να αναζητούσε δροσιά μέσα στο κλιματιζόμενο όχημα.

Στην ανακοίνωση του ΟΑΣΘ εκφράζεται η αντίθεση του Οργανισμού σε τέτοιου είδους συμπεριφορές «παρόμοιες με αυτές που είχαν αμαυρώσει στο παρελθόν την εικόνα του Ο.Α.Σ.Θ. και οι οποίες δε συνάδουν σε καμία περίπτωση με τη φιλοσοφία της σημερινής διοίκησης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Πέθανε κορυφαίος Έλληνας γιατρός!

Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι «από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που διεξάγεται προκύπτει ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν άστεγος και δεν αναζητούσε καταφύγιο στο λεωφορείο για να προφυλαχθεί από τη ζέστη, όπως δημοσιεύτηκε.

Μάλιστα φέρεται να δημιούργησε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του σε επιβάτες λεωφορείου άλλης γραμμής, περιστατικό για το οποίο τελικά επιλήφθηκαν οι αστυνομικές αρχές».

«Η διοίκηση του ΟΑΣΘ διαβεβαιώνει ότι προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν τη συμφιλίωση αλλά και την απρόσκοπτη συνεργασία του επιβατικού κοινού με τους υπαλλήλους του Οργανισμού.

Στη Θεσσαλονίκη αρμόζει ένα άλλο επίπεδο πολιτισμού και η σημερινή διοίκηση του ΟΑΣΘ έχει αποδείξει εμπράκτως ότι βαδίζει σταθερά και αταλάντευτα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο νοσοκομείο ο Αποστόλης Τότσικας! Τι συνέβη; (photos)

Πηγή: voria.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share