ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτες εικόνες: Βλέπουν την πυρκαγιά στο Μάτι από την… Άνδρο!

Απίστευτες εικόνες: Βλέπουν την πυρκαγιά στο Μάτι από την… Άνδρο!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Στο έλεος της πύρινης λαίλαπας βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η Αττική με πυρκαγιές που μαίνονται σε Κινέτα, Πεντέλη, τον Κάλαμο και το Μάτι.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν έχουν μεταφέρει τον καπνό σε κάθε σημείο του ορίζοντα και όπως φαίνεται από φωτογραφίες που αποτυπώνουν το γεγονός, οι καπνοί από τη φωτιά της Ραφήνας είναι ορατοί στο νησί της Άνδρου, ενώ τη βλέπουν και από τα πλοία που ταξιδεύουν και περνούν το Κάβο Ντόρο.

Καπνοί έχουν καλύψει το Κάβο ΝτόροΚαπνοί έχουν καλύψει το Κάβο Ντόρο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Μεγαλείο Σκλαβενίτη: Η τρομερή κίνηση στους πληγέντες από τις πυρκαγιές!

Οι καπνοί φαίνονται από την Ανδρο και όπως γράφει και το enandro.gr, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έχουν τεθεί σε πλήρη επιφυλακή και έχουν αναπτυχθεί στο Κόρθι και στο Φελλό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έντονη οσμή είναι τέτοια, που κάτοικοι τηλεφωνούσαν στην πυροσβεστική και ανέφεραν φωτιά στο νησί.

Αποκαϊδια πέφτουν στο νησί Αποκαϊδια πέφτουν στο νησί

Εντονη και η μυρωδιά του καμμένου στην Ανδρο Εντονη και η μυρωδιά του καμμένου στην Ανδρο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκκληση να βρεθούν οι δικοί της άνθρωποι στην Ραφήνα! Αγνοούνται μετά την πυρκαγιά

Σύννεφο του καπνού από την καταστροφή που συντελέσθηκε 45-50 ναυτικά μίλια μακριά (φωτογραφία Εν Άνδρω)

Επιπλέον, σύμφωνα με το τοπικό syrostoday.gr. οι καπνοί έφτασαν μέχρι και τη Σύρο, ενώ έντονη είναι και η οσμή καμένου που μεταφέρεται από την Αττική.

Ο καπνός έφτασε στη Σύρο, φωτογραφία: syrostoday.grΟ καπνός έφτασε στη Σύρο, φωτογραφία: syrostoday.gr

 

Πηγή: iefimerida.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου