Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος στο Ηράκλειο: 23χρονη έχασε την ταυτότητά της και μετά βρέθηκε να είναι παντρεμένη με...!

Τι μπορεί να σου συμβεί από μια χαμένη αστυνομική ταυτότητα;

19 Ιουλίου 2018 10:30
Σάλος στο Ηράκλειο: 23χρονη έχασε την ταυτότητά της και μετά βρέθηκε να είναι παντρεμένη με...!

Αυτό τo ερώτημα κατατρέχει εδώ και λίγες μέρες μια οικογένεια από το Ηράκλειο που τυχαία ανακάλυψε τι μπορούν να σκαρφιστούν και να πετύχουν οι επιτήδειοι όταν τα προσωπικά σου δεδομένα πέσουν στα λάθος χέρια.

Η 23χρονη κοπέλα φοιτήτρια από το Ηράκλειο είχε πέσει θύμα κλοπής στην Αθήνα όπου φοιτούσε το καλοκαίρι του 2014 όταν της έκλεψαν το πορτοφόλι με κάρτες και ταυτότητες. Άμεσα κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία και προχώρησε στην έκδοση νέας αστυνομικής ταυτότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στο Ελαφονήσι: Βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο 25χρονος!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ : «Ο Άλεξ ζει. Ήταν σχεδιασμένη η απαγωγή για να…»
Πριν από μερικές μέρες και ενώ η 23χρονη ετοιμάζεται για το μεταπτυχιακό της στην Αγγλία, ζήτησε από το Δήμο Μινώα Πεδιάδος, όπου βρίσκεται η οικογενειακή της μερίδα, ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κι έκπληκτη διαπίστωσε πως ήταν… παντρεμένη μ´εναν 50χρονο Πακιστανό, με τον οποίο μάλιστα είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης!

Τι είχε συμβεί;Ο άγνωστος ή οι άγνωστοι που έκλεψαν την ταυτότητα της κοπέλας την χρησιμοποίησαν για να νομιμοποιήσουν έναν αλλοδαπό που με την κλεμμένη ταυτότητα εμφανίστηκε ενώπιον συμβολαιογράφου μαζί προφανώς με μια κατά περίσταση νύφη, για να τελέσει την πράξη συμβίωσης και βέβαια να αποκτήσει έτσι την ιδιότητα του Έλληνα πολίτη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκαν την 23χρονη καλλονή κρεμασμένη δίπλα στην 3χρονη κορούλα της!

Όπως εξηγεί στο cretalive η μητέρα της κοπέλας εδώ και 10 μερες οπότε και ανακάλυψαν τι είχε συμβεί η οικογένεια τρέχει κει δεν φτάνει για να αποδείξει πως η κοπέλα δεν είναι αυτό που λένε τα πιστοποιητικά, σε κατάσταση γάμου δηλαδή.

Πάντως και στην Ασφάλεια Αττικής δήλωσαν έκπληκτοι αφού δεν υπήρχε άλλο περιστατικό που μια κλεμμένη ταυτότητα να έχει χρησιμοποιηθεί σε γάμο- μαϊμού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share