Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη: Πέθανε ξαφνικά στα 35 του ο λοχαγός, Νικόλαος Κλωναρίδης!

Είχε πάρει άδεια για την βάφτιση του παιδιού του!

17 Ιουλίου 2018 13:23
Θλίψη: Πέθανε ξαφνικά στα 35 του ο λοχαγός, Νικόλαος Κλωναρίδης!

Ο λοχαγός πέθανε στα 35 του χρόνια. Άφησε πίσω τη σύζυγο και τα τρία μικρά παιδιά του. Άγνωστες πτυχές της σύντομης ζωής του…

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σύμης από τον χαμό του 35χρονου λοχαγού, Νικόλαου Κλωναρίδη, ο οποίος υπηρετούσε στο νησί τον τελευταίο περίπου έναν χρόνο. Ο άτυχος λοχαγός, πατέρας τριών παιδιών, με καταγωγή από τη Δράμα, διέμενε με την οικογένειά του στην Σύμη και αναχώρησε προ ημερών για την Εύβοια, τόπο καταγωγής της συζύγου του, προκειμένου να τελέσει εκεί την βάφτιση του τρίτου παιδιού του και επρόκειτο να επιστρέψουν οικογενειακώς στο νησί. Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (14-07-2018) καταδύθηκε με ψαροντούφεκο στη θαλάσσια περιοχή Πετριών, του χωριού Άγιοι Απόστολοι, στην Εύβοια, όπου επικρατούσαν βοριάδες έντασης 5 μποφόρ και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του. Για τον εντοπισμό του κινητοποιήθηκαν πλωτά του Λιμενικού κι ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Τελικά σκάφος του Λιμενικού εντόπισε νεκρό στην περιοχή τον άτυχο 35χρονο. Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στη Σύμη, όπου ο 35χρονος λοχαγός ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός. Συμμετείχε στα κοινά, παρείχε την βοήθειά του όπου χρειαζόταν και ήταν πολύ κοντά στην εκκλησία τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος και τα παιδιά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Κι όμως! Ο Ηλίας Γκότσης δεν είναι ο μεγάλος νικητής αλλά η Κατερίνα Δαλάκα! Ιδού οι αποδείξεις!

Για τον εντοπισμό του κινητοποιήθηκαν πλωτά του Λιμενικού κι ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Τελικά σκάφος του Λιμενικού εντόπισε νεκρό στην περιοχή τον άτυχο 35χρονο. Η είδηση έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στη Σύμη, όπου ο 35χρονος λοχαγός ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός. Συμμετείχε στα κοινά, παρείχε την βοήθειά του όπου χρειαζόταν και ήταν πολύ κοντά στην εκκλησία τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος και τα παιδιά του.

Συγκλονισμένη η Σύμη από τον θάνατο του λοχαγού

Η τοπική κοινωνία, συγκλονισμένη πληροφορήθηκε για τον θάνατο του 35χρονου, κι όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν για τον χαμογελαστό λοχαγό. Ο δήμαρχος της Σύμης κ. Λευτέρης Παπακαλοδούκας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 35χρονο. «Ήταν ένας πάρα πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Ηταν πάντα με το χαμόγελο, βοηθούσε όπου υπήρχε ανάγκη. Οποτε είχε λειτουργία ήταν στην εκκλησία, έψελνε… Μιλάμε για έναν “άγιο άνθρωπο”…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στην ελληνική showbiz: Νεκρός ο Δ. Αμπατζόγλου!

Ηταν μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Μας αγάπησε και τον αγαπήσαμε, είμαστε όλοι συγκλονισμένοι στην Σύμη από τον ξαφνικό χαμό του. Ο λοχαγός ήταν μέρος της κοινωνίας της Σύμης. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Εμείς τον περιμέναμε να επιστρέψει την Παρασκευή… Εκφράζουμε ως δημοτική αρχή, τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του, να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος, ο διοικητής αναχώρησε από το νησί προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του άτυχου λοχαγού, παίρνοντας μαζί του και την επίσημη στολή του 35χρονου για το “μεγάλο ταξίδι”. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 35χρονος, στην μεγάλη πλημμύρα του περασμένου Νοεμβρίου, στην οποία είχε χάσει το αυτοκίνητό του που παρασύρθηκε από τα νερά της βροχής και βρέθηκε καρφωμένο πάνω σε μια κολώνα, είχε προσφέρει τεράστια βοήθεια για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το νησί.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος όλοι θα τον θυμούνται στη Σύμη για την μεγάλη του καρδιά και την προθυμία του να προσφέρει απλόχερα την βοήθειά του.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ
«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, εντοπίστηκε νεκρός ο Λοχαγός (ΠΖ) Ν.Κ., που αναζητούνταν από τις απογευματινές ώρες, στη βραχώδη περιοχή Πετριές, του χ. Άγιοι Απόστολοι, από σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Είναι ενήμεροι οι οικείοι του. Το ΓΕΣ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.»

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share