Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε την Χαλκιδική! - Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και κατέληξε στη θάλασσα

Αρκετοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια!

27 Ιουνίου 2018 09:03
Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε την Χαλκιδική! - Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και κατέληξε στη θάλασσα

Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε χθες και την περιοχή της Χαλκιδικής, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο, καθώς αρκετοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το περιστατικό παράσυρσης ενός επιβατηγού Ι.Χ. αυτοκινήτου από ορμητικά νερά, στη Νικήτη. Για το περιστατικό ενημερώθηκε χθες το απόγευμα η Λιμενική Αρχή Μαρμαρά από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς το όχημα με τους δύο επιβαίνοντες κατέληξε στη θάλασσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες! Η απογοήτευση του Πάνου που δεν έφτασε στο symbol game, η αγωνία και ο παίκτης που εξασφάλισε μια θέση στον τελικό! (videos)

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού, όπου διαπίστωσαν ότι το όχημα βρισκόταν εντός της θάλασσας και στην οροφή του υπήρχαν δύο άτομα

Με τη συνδρομή ιδιωτικού κανό και ιδιώτη δύτη περισυνελέγησαν οι δύο επιβάτες του οχήματος, ηλικίας 68 και 60 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι δήλωσαν ότι είναι καλά στην υγεία τους και δεν χρειάζονταν ιατρική περίθαλψη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Το κινητό της Ειρήνης το πήρε... " - Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη!

Προανάκριση διενεργείται από το Δ' Λιμενικό Τμήμα Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού.

Πηγή: thestival

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share