Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ολυμπία: Ακινητοποίησαν και λήστεψαν 91χρονη!

Διαβάστε τι έγινε...

20 Ιουνίου 2018 19:27
Ολυμπία: Ακινητοποίησαν και λήστεψαν 91χρονη!

Δεν της έφτανε η λαχτάρα που έζησε, έχασε και τις οικονομίες όλης της ζωής της, μια υπέργηρη γυναίκα που βρέθηκε ανυπεράσπιστη στα χέρια τριών αδίστακτων κακοποιών οι οποίοι διέρρηξαν την κλειδαριά πίσω της πόρτας του σπιτιού της στην κοινότητα Ξηρόκαμπος της Ολυμπίας.

Η 91χρονη γυναίκα κοιμόταν όταν μπήκαν στο υπνοδωμάτιό της οι τρεις σωματώδεις άνδρες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορούσαν γάντια. Ο ένας από αυτούς την ακινητοποίησε στο κρεβάτι χωρίς να την χτυπήσει, ενώ οι συνεργοί του άρχισαν να ερευνούν όλα τα δωμάτια ώσπου ανακάλυψαν το κομπόδεμά της.

Η γριούλα δεν ήταν σε θέση να εκτιμήσει το ακριβές ποσό και κατέθεσε αργότερα ότι της άρπαξαν από 4.650 ως 6.500 ευρώ. Οι δράστες εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση και η ηλικιωμένη ειδοποίησε το τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας, οι άνδρες του οποίου ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους χωρίς αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι είδαμε χτες; Η πίστη των Μαχητών, το πείσμα των Διάσημων και ο εκνευρισμός για τις σερί νίκες! (video)

Σύμφωνα με το θύμα, οι κουκουλοφόροι κακοποιοί ήταν μεταξύ 40 και 45 χρόνων, πιθανότατα Έλληνες. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων και συνεχίζουν την προανάκριση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share