Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Γέμισε φυλλάδια για τον Αρτέμη Σώρρα! «Ραντεβού με την… ιστορία» δίνουν οι οπαδοί του

Χαμός!

20 Ιουνίου 2018 11:00
Πάτρα: Γέμισε φυλλάδια για τον Αρτέμη Σώρρα! «Ραντεβού με την… ιστορία» δίνουν οι οπαδοί του

Με φυλλάδια υπέρ του Αρτέμη Σώρρα γέμισαν τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων στην Πάτρα.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το tempo24.gr, πρόκειται για πρωτοβουλία μελών της Ελλήνων Συνέλευσις, υποστηρικτών του μέχρι πρότινος φυγόποινου Αρτέμη Σώρρα.

Οι οπαδοί του Σώρρα καλούν με τα φυλλάδιά του σε ραντεβού το πρωί της Πέμπτης στα δικαστήρια της Ευελπίδων, κάνοντας μάλιστα λόγο για ένα… «μεγάλο ραντεβού με την ιστορία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Γίνεται ατομικό από την...

Υπενθυμίζεται ότι ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί την Πέμπτη ο ιδρυτής της «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμης Σώρρας προκειμένου να εξηγήσεις για σωρεία κακουργημάτων που τον βαρύνουν σχετικά με τη δράση του πολιτικού φορέα που ακόμη και σήμερα ισχυρίζεται πως μπορεί να να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας.

Ο Αρτέμης Σώρρας, που συνελήφθη στον Άλιμο το Σάββατο, καταζητούμενος επί 16 μήνες, καλείται να λογοδοτήσει για βαριά αδικήματα μεταξύ των οποίων και απάτες που φέρεται να έχει διαπράξει σε βάρος του Δημοσίου και τραπεζών. Οι συγκεκριμένες πράξεις τού αποδίδονται σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Πηγή: altsantiri.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share