Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ στην Μεσσήνη: Λήστεψαν τράπεζα με όπλο και... χειροβομβίδα!

Η εντολή στους υπαλλήλους που του έδωσαν τα χρήματα

18 Ιουνίου 2018 13:29
Σοκ στην Μεσσήνη: Λήστεψαν τράπεζα με όπλο και... χειροβομβίδα!

Ο δράστης είχε καταστρώσει σχέδιο για τη ληστεία στην τράπεζα και το ακολούθησε κατά γράμμα. Πάγωσαν οι υπάλληλοι και οι πελάτες στη Μεσσηνία...

Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε νωρίς το πρωί σε υποκατάστημα της Alpha Bank στην πόλη της Μεσσήνης στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα άτομο μπήκε στο τραπεζικό κατάστημα γύρω στις 08.30 το πρωί με όπλο, πιθανότατα τύπου καλάσνικοφ, ενώ στα χέρια του κρατούσε και μία χειρομβοβίδα.

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, με καπελάκι, γυαλιά ηλίου και μούσια, προσποιούμενος τον πελάτη της τράπεζας μπήκε μέσα από τους πρώτους. Οι κάμερες ασφαλείας της Τράπεζας έχουν καταγράψει καρέ-καρέ τις κινήσεις του ληστή, ο οποίος μπήκε ατάραχος στο υποκατάστημα, χωρίς τίποτα να προδίδει τις αρχικές του προθέσεις και προσποιούμενος τον πελάτη πλησίασε στο ταμείο της τράπεζας.

Με την απειλή όπλου απαίτησε από τον ταμία τα χρήματα που είχε εκείνη την ώρα στο ταμείο του, τα οποία κατ’εκτίμηση ήταν 3.500 με 4.000 ευρώ, τα οποία και πήρε. Αμέσως μετά ζήτησε από τους υπαλλήλους να του ανοίξουν την πόρτα της τράπεζας για να φύγει. Οι τελευταίοι υπάκουσαν και ο ληστής διέφυγε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Βαρύ πένθος στο ελληνικό μπάσκετ! Πέθανε ο κορυφαίος όλων!

Η τράπεζα που έγινε η ληστεία



Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τού ληστή. Ήδη έχουν στηθεί μπλόκα σε πολλά σημεία της περιοχής…


 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share