Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσπρωτία: Νεκρός 62χρονος πάνω σε καβγά!

Υπέστη καρδιακό επεισόδιο

15 Ιουνίου 2018 18:21
Θεσπρωτία: Νεκρός 62χρονος πάνω σε καβγά!

Το πόρισμα του ιατροδικαστή ρίχνει στα «μαλακά» τον 42χρονο Έλληνα που ξυλοκόπησε κατά την διάρκεια καβγά για κτηματικές διαφορές έναν 62χρονο συγχωριανό και συγγενή του, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του στην περιοχή Ράγιο της Θεσπρωτίας, καθώς βεβαιώνει ότι τα χτυπήματα που δέχθηκε το θύμα δεν ήταν θανατηφόρα.

Κατά τη νεκροτομή που διενήργησε ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, δεν εντοπίστηκαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ως αιτία θανάτου προσδιορίστηκε ένα καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο 62χρονος από την ένταση. Έτσι, σε βάρος του 42χρονου, που παραδόθηκε λίγες ώρες αργότερα στους άνδρες της Ασφαλείας Ηγουμενίτσας συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης. Σήμερα, θα απολογηθεί στον ανακριτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: To Twitter «γλεντάει» την αποχώρηση της Ροδάνθης: «Τελικά όντως γάτα ήταν η Ροδάνθη, ζωές είχε!.

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του δράστη, ο οποίος παραδέχθηκε εξ αρχής ότι διαπληκτίστηκε με τον 62χρονο και ότι ήρθαν στα χέρια, ωστόσο ισχυρίστηκε πως ήταν ζωντανός όταν εκείνος έφυγε. Ο καβγάς είχε γίνει στο κτήμα του θύματος, που εντοπίστηκε νεκρό αργότερα από τους δικούς του που τον αναζήτησαν επειδή ανησύχησαν καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share