Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σήμερα η δίκη των συλληφθέντων για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη

Οι τρεις άνδρες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, απρόκλητης επίθεσης και διακεκριμένης φθοράς

23 Μαΐου 2018 08:09
Σήμερα η δίκη των συλληφθέντων για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δίκη των συλληφθέντων για την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Την περασμένη Δευτέρα, ο συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων, οι οποίοι παραμένουν κρατούμενοι, δήλωσε κώλυμα, με αποτέλεσμα να οριστεί νέα ημερομηνία της δίκης.

Οι δύο 20χρονοι Έλληνες και ο 36χρονος ομογενής από την Γεωργία θα δικαστούν σήμερα στις 12 το μεσημέρι.

Οι τρεις άνδρες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, απρόκλητης επίθεσης και διακεκριμένης φθοράς.

Υπενθυμίζεται πως είχε συλληφθεί και ένας 17χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, προκειμένου να δικαστεί σε δικαστήριο ανηλίκων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και ιστορία γνωρίζει ο TUS και πανέξυπνος είναι! Η παγίδα για τα... Κατεχόμενα είναι αλλού!

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει καταθέσει και μήνυση κατά αγνώστων, ενώ αναμένεται να εξεταστεί ως μάρτυρας κατηγορίας από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκαν τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες.

Εγιναν ακόμα έξι ταυτοποιήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάσε 5 κιλά σε 7 ημέρες! Μια δίαιτα express για να προλάβεις το καλοκαίρι!

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί έξι ακόμα πρόσωπα που εκτιμάται ότι συμμετείχαν στην επίθεση. Ανάμεσά τους είναι και άνδρας που έχει ένα παιδί στην αγκαλιά του και καταδίωξε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Η Αστυνομία περιμένει την εισαγγελική παραγγελιά για την συνέχιση της έρευνας ώστε να σχηματιστεί συμπληρωματική δικογραφία.

Πηγή: thestival

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share