Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Πέρασαν την πρώτη νύχτα γάμου στο νοσοκομείο

Εφιάλτης...

21 Μαΐου 2018 20:51
Πάτρα: Πέρασαν την πρώτη νύχτα γάμου στο νοσοκομείο

Η πιο όμορφη μέρα της ζωής τους κατέληξε σε εφιάλτη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιά βοήθα: Το μοντέλο των Κολομβιανών που θα μας κερδίσει (εκτός αγωνιστικού χώρου) σήμερα στο Survivor! (photos)

Το ζευγάρι είχε φροντίσει η μέρα του γάμου του να είναι ξεχωριστή αλλά δυστυχώς τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος» ο εφιάλτης για τους νεονύμφους και τους καλεσμένους τους, άρχισε λίγες ώρες μετά την έναρξη του δείπνου σε πασίγνωστο χώρο διοργάνωσης εκδηλώσεων και δεξιώσεων της Πάτρας.

Δεκάδες προσκεκλημένοι κατέληξαν στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση! Η αιτία του κακού ήταν το κοτόπουλο που έφαγαν οι καλεσμένοι!

Ένας ένας άρχισαν να μην νιώθουν καλά και να παραπονιούνται για στομαχικές διαταραχές. Τελικά αρκετοί ήταν αυτοί που μη μπορώντας να αντέξουν τους αφόρητους πόνους κατέληξαν στο Νοσοκομείο και άλλοι σε Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής για παροχή πρώτων βοηθειών. Αλλοι πάλι την γλίτωσαν με μικρότερο πόνο και δεν θέλησαν να διακόψουν την διασκέδασή τους αλλά και να γίνουν εμπόδιο στην χαρά του ζευγαριού. Σε όλους διαγνώστηκε οξεία τροφική δηλητηρίαση και κάποιοι μάλιστα αναγκάστηκαν να περάσουν όλη τη νύχτα στο κρεβάτι του πόνου, εντός του νοσοκομείου. Στο χώρο πήγαν και οι νιόπαντροι για να συμπαρασταθούν σε συγγενείς και φίλους. Τα συμπτώματα σταδιακά υποχώρησαν και σχεδόν όλοι πήραν εξιτήριο και αποχώρησαν για τα σπίτια τους. Κανείς, πάντως, δεν πρόκειται να ξεχάσει την περιπέτεια που έζησε…

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share