Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σκότωσε την 37χρονη έγκυο και αυτοκτόνησε! Βόμβα με τον σύντροφο της εξαφανισμένης!

Συγκλονίζει η μητέρα της κοπέλας!

12 Μαΐου 2018 11:07
Σκότωσε την 37χρονη έγκυο και αυτοκτόνησε! Βόμβα με τον σύντροφο της εξαφανισμένης!

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε, όταν στις αρχές της εβδομάδας 7 Μαΐου, έφθασε στο «Τούνελ» η πληροφορία για την εξαφάνιση της νεαρής εγκύου στο Ρέθυμνο.

Η βαθύτερη έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη την έφερε αντιμέτωπη με ένα άγριο θρίλερ.

Τα ίχνη της Ντέσι Ιλίεβα 37 χρόνων Βουλγαρικής καταγωγής που ζούσε χρόνια στην Κρήτη, χάθηκαν μυστηριωδώς το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου. Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού που κυοφορούσε, βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του πατρικού του σπιτιού, τέσσερις μέρες μετά.

Οι Αρχές δεν συνέδεσαν αμέσως τις δύο υποθέσεις και ξεκίνησαν τις εντατικές έρευνες όταν η εκπομπή ταξίδεψε στο Ρέθυμνο για να βρει την αλήθεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - spoiler: Αυτός θα είναι ο μεγάλος νικητής φέτος!

«Πριν αυτοκτονήσει, μου σκότωσε το κορίτσι…»

«Είχε σκοπό να μεγαλώσει το παιδί της εδώ, θα έφερνε τη μητέρα της από τη Βουλγαρία, δεν είχε λόγο να εξαφανιστεί…», τόνισε στο «Τούνελ» η στενή φίλη της Ντέσι.

Στον κύκλο της αγνοούμενης έκανε εντύπωση το γεγονός πως ο σύντροφος της ρωτούσε φίλους και γνωστούς, πως μπορούσε ένα κινητό να εντοπιστεί χωρίς κάρτα και μπαταρία!

Στην μητέρα της 37χρονης που τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να ρωτήσει τι απέγινε η κόρη της, απάντησε πως είχε ταξιδέψει στη Γερμανία για να επισκεφθεί κάποιες φίλες της.

«Επέμενα πως δεν έχει φίλες στο εξωτερικό και μετά τ’ άλλαξε και μου είπε πως μπορεί να ήταν στην Βουλγαρία ή στη Θεσσαλονίκη. Που θα πήγαινε χωρίς λεφτά αφού δεν είχε πληρωθεί από τη δουλειά της; Χωρίς να πάρει μαζί της ούτε ένα ρούχο; Χωρίς να κλειδώσει το σπίτι της; Μας έλεγε ψέματα…», ανέφερε η μητέρα της χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Καβγάδισαν κι αυτός έψαχνε για όπλο…»: Αποκαλύψεις σοκ για την εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου!

Η συμπεριφορά του συντρόφου της αγνοούμενης εγκύου είχε προβληματίσει ιδιαίτερα τις φίλες της. Γνώριζαν πως η Ντέσι είχε να αντιμετωπίσει την οξύθυμη συμπεριφορά του και οι καβγάδες μεταξύ τους γίνονταν ολοένα εντονότεροι. Την συμβούλευαν να τον αφήσει αλλά εκείνη δεν το έκανε.

Όταν ειδοποίησαν τη μητέρα της Ντέσι πως ο σύντροφος της αυτοκτόνησε λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε, ήταν πως εκείνος σκότωσε την κόρη της.

«Κλαίω και παρακαλάω τους αστυνομικούς να μου πουν κάτι… Τι απέγινε το παιδί μου; Ποιος θα με βοηθήσει να τη βρω;»….

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share