Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πάτρα: Σε απόγνωση οι κάτοικοι! - Γεμάτο μετανάστες το λιμάνι

Κατέθεσαν μήνυση!

26 Απριλίου 2018 09:40
Πάτρα: Σε απόγνωση οι κάτοικοι! - Γεμάτο μετανάστες το λιμάνι

Μήνυση σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Λιμάνι της Πάτρας και την ευρύτερη περιοχή του Νοτίου Διαμερίσματος εξ αιτίας της παρουσίας των μεταναστών, προχώρησαν οι Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής.

Οι κάτοικοι της Πάτρας αποφάσισαν να συνεχιστεί ο αγώνας τους για την λύση του προβλήματος, ενώ εξέφρασαν την ανησυχία τους για την εισβολή μεταναστών στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων.

Αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν:

«Την Τετάρτη 25/4/2018 συνήλθαν σε συνεδρίαση οι πρόεδροι των Εκπολιτιστικών Συλλόγων του Νοτίου Διαμερίσματος και αποφάσισαν τα κάτωθι:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Tι είδαμε χτες; Η φαρμακερή ατάκα της Μελίνας για το ντύσιμο της Ροδάνθης, το κρύο καμάκι του Τσεπάνη και η αμήχανη αγκαλιά Τανιμανίδη - Λιανού! (video)

1) Την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Λιμάνι και στην ευρύτερη περιοχή στο Νότιο Διαμέρισμα από την παρουσία των μεταναστών.

2) Ερώτηση προς τον Δήμο Πατρέων τι προτίθεται να κάνει για την περιφρούρηση των Παλαιών Σφαγείων μετά την εισβολή των μεταναστών στον χώρο?

3) Καλούμε Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο να ενώσουν τις δυνάμεις τους να πιέσουν την κυβέρνηση για την επίλυση του χρόνιου προβλήματος των μεταναστών στην Πάτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Λύγισε το Twitter με τον Ηλία στο πάρτι της ένωσης: "Τελικά μετά τον μισθοφόρο υπάρχει και χειρότερο"!

4) Ο Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι αποφάσισαν ότι ο αγώνας των κατοίκων της περιοχής μας θα συνεχιστεί αμείωτος μέχρι την επίλυση του προβλήματος.

Συντονιστική Επιτροπή Εκπολιτιστικών Συλλόγων Νοτίου Διαμερίσματος

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share