Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σπαραγμός και οδύνη: Ο νεαρός Πάνος πήγε για καφέ και δεν γύρισε ποτέ!

Νεκρό ακόμα ένα παλικάρι!

19 Απριλίου 2018 11:43
Σπαραγμός και οδύνη: Ο νεαρός Πάνος πήγε για καφέ και δεν γύρισε ποτέ!

«Γιατί ρε φίλε κι εσύ....; Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά... Θα είσαι πάντα εδώ... »

Απαρηγόρητοι οι συγγενείς και οι φίλοι του Παναγιώτη Βασ. Κοκκίνη, ο οποίος απεβίωσε χθες, υποκύπτοντας στα τραύματα που του είχε προκαλέσει τροχαίο δυστύχημα, το οποίο είχε σημειωθεί πριν από δύο περίπου εβδομάδες. Ολες αυτές τις ημέρες, οι θεράποντες ιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά χθες κατέληξε.

Θλίψη επικρατεί στην κλειστή κοινωνία της Παραλίας Πατρών, όπου διέμενε με την οικογένειά του. Τραγική συγκυρία, δε, είναι ότι, πριν από λίγες ημέρες, η οικογένειά του θρήνησε την απώλεια ενός ακόμα μέλους της, του αδελφού του, ο οποίος έπασχε από βαριά αναπηρία. Oπως αναφέρουν φιλικά του πρόσωπα, ο Παναγιώτης ήταν ένα παιδί ιδιαίτερα ζωντανό, που σκόρπιζε κέφι και χαρά στην παρέα του. Νοιαζόταν για τους άλλους γύρω του κι αυτό τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό. Ολες αυτές τις ημέρες, οι φίλοι του βρίσκονταν δίπλα του, ευχόμενοι να κρατηθεί στη ζωή και να επιστρέψει στην παρέα τους, γεμάτος ζωντάνια. Μόλις πληροφορήθηκαν την είδηση του θανάτου, κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα μηνύματά τους, μέσω των οποίων εξέφραζαν τη λύπη τους αλλά και την αγάπη τους σε αυτόν τον ξεχωριστό φίλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Όταν ο Στέλιος Κρητικός μιλούσε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το διαζύγιό του μετά από 17 χρόνια γάμου! (video)

«Εφυγες τόσο νωρίς, ανυποψίαστα, αθόρυβα, κάτι που δεν περιμέναμε, αποφάσισε ο θεός να πάρει έναν άγγελο δίπλα του, ένα παιδί που δεν θα ξεχάσω ποτέ το γέλιο του, την ψυχή του και την καρδιά του, που ήταν η ψυχή της παρέας, καλό ταξίδι φιλαράκι μου. Για εμάς θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας, δίπλα μας. Να προσέχεις.»
Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα και ώρα 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης. Οι γονείς του Νικολίτσα Ρουμελιώτη και Βασίλειος Κοκκίνης και τα αδέλφια του Ευάγγελος και Αντώνης Σκέντζος και Στέργιος και Αθανάσιος Κοκκίνης παρακαλούν αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share