Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ο ανιψιός μου είναι στην εντατική, βούτηξε από μπαλκόνι χωρίς κάγκελα» - Μαρτυρία σοκ για την παρολίγον τραγωδία στην Μυτιλήνη!

Σοκ στη Μυτιλήνη!

17 Απριλίου 2018 16:04
«Ο ανιψιός μου είναι στην εντατική, βούτηξε από μπαλκόνι χωρίς κάγκελα» - Μαρτυρία σοκ για την παρολίγον τραγωδία στην Μυτιλήνη!

Στα εργαστήρια του αρμόδιου αστυνομικού τμήματος βρίσκεται ο υπολογιστής του 17χρονου που τα ξημερώματα της Δευτέρας «βούτηξε» από τον δεύτερο όροφο του σπιτιού του, όπου διέμενε με την οικογένειά του, στη Μυτιλήνη, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο έφηβος «έπαιζε» το φονικό παιχνίδι «μπλε φάλαινα».

Ο πατέρας του 17χρονου υποψιασμένος για το μακάβριο παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα» παρέδωσε ο ίδιος στους αστυνομικούς τον υπολογιστή του παιδιού του, θέλοντας να μάθει αν ο γιος του οδηγήθηκε στην αυτοκτονία τα ξημερώματα της Δευτέρας ή αν ήταν ένα ατύχημα.

Ο θείος του 17χρονου μίλησε στο protothema.gr
για την κατάσταση της υγείας του παιδιού το οποίο παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και για το πώς ο ανιψιός του «βούτηξε» από το δεύτερο όροφο του σπιτιού του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική showbiz: Γνωστή δημοσιογράφος παντρεύτηκε κρυφά!

«Ο ανιψιός μου είναι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάστασή του σύμφωνα με τους γιατρούς οι οποίοι είναι αισιόδοξοι, κρίνεται σταθερή. Oι γονείς είναι έξω από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου, σε άσχημη κατάσταση και ελπίζουν να τελειώσει το μαρτύριό τους. Στις 4 τα ξημερώματα βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, στο δεύτερο όροφο, το οποίο μάλιστα, δεν έχει κάγκελα και «βούτηξε» στο κενό. Οι γιατροί του ΕΚΑΒ τον βρήκαν πεσμένο ανάσκελα στην αυλή του σπιτιού του, με χτυπήματα στο κεφάλι και σπασίματα στα πόδια. Η αλήθεια είναι ότι ακούγεται πολύ αυτό το μακάβριο διαδικτυακό παιχνίδι που λέγεται «Μπλε Φάλαινα» αλλά δεν είμαστε σε θέση ακόμα να πούμε ότι το παιδί παρασύρθηκε από αυτό το παιχνίδι ή από κάτι άλλο. Δεν είχαν καταλάβει κάτι τέτοιο οι γονείς του, ούτε το ίδιο το παιδί είχε πει στους γονείς του ότι τον προβληματίζει κάτι. Και για το λόγο αυτό, ο ίδιος ο πατέρας του παρέδωσε στην αστυνομία τον υπολογιστή του παιδιού του για να μάθουν κι αυτοί αν τελικά το παιδί τους οδηγήθηκε στην αυτοκτονία από τέτοιου είδους πράγματα ή μπορεί να ήταν κι ένα ατύχημα» λέει ο θείος του 17χρονου στο protothema.gr!

Τι είναι το φονικό παιχνίδι «μπλε φάλαινα»

Σύμφωνα με όσα στοιχεία υπάρχουν για το φονικό διαδικτυακό παιχνίδι «μπλε φάλαινα», πίσω από αυτό βρίσκονται άτομα που ζητούν από τους νέους, οι οποίοι αποφασίζουν να λάβουν μέρος στο παιχνίδι, να ακολουθήσουν τις οδηγίες που θα λάβουν.

Μόλις το θύμα ξεκινήσει να λαμβάνει μέρος στο παιχνίδι και βρεθεί σε συνομιλία με τον διαχειριστή του, αμέσως του δίνεται μια λίστα με 50 προκλήσεις που οφείλει να φέρει σε πέρας κατά τη διάρκεια της μέρας του.

Οι προκλήσεις αυτές μπορεί αρχικά να είναι σχετικά απλές, όπως για παράδειγμα το άκουσμα ενός τραγουδιού ή η παρακολούθηση ενός συνταρακτικού βίντεο, αλλά έπειτα θα ξεκινήσουν να περιλαμβάνουν και πιο επικίνδυνες αποστολές, όπως αγορά όπλων και διάφορων αιχμηρών αντικειμένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με γνωστό Μητροπολίτη να ερωτοτροπεί με τρανσέξουαλ! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Το βέβαιο είναι πως οι συμμετέχοντες κάποια στιγμή καλούνται να κάνουν μια σειρά από πράγματα που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα ή ακόμη και τη ζωή τους.

Για παράδειγμα, η ονομασία του παιχνιδιού προέρχεται από το γεγονός ότι είναι αρκετά σύνηθες να ζητούν από τα παιδιά να χαράξουν μια φάλαινα στο χέρι τους με μαχαίρι.

Κάθε φορά που ολοκληρώνεται μια εργασία, θα πρέπει το θύμα να δίνει φωτογραφία ή βίντεο, ως απόδειξη της ολοκλήρωσης. Για να «τερματίσει» το παιχνίδι, ο συμμετέχων πρέπει να προβεί στην τελική και μοιραία πράξη της αυτοκτονίας. Μάλιστα, τα παιδιά καλούνται να καταγράψουν αυτή την πράξη, ενώ σε περίπτωση που αρνηθούν, τότε οι διαχειριστές του παιχνιδιού προχωρούν σε απειλές και εκβιασμούς σε βάρος των νέων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share