Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βίντεο - ντοκουμένο της ΕΛ.ΑΣ.: Η Κατερίνα Γοργογιάννη λίγο πριν πέσει στον γκρεμό! Αυτοκτονία ή δολοφονία ο θάνατό της;

16 Μαρτίου 2018 15:59
Βίντεο - ντοκουμένο της ΕΛ.ΑΣ.: Η Κατερίνα Γοργογιάννη λίγο πριν πέσει στον γκρεμό! Αυτοκτονία ή δολοφονία ο θάνατό της;

Ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται η 37χρονη Κατερίνα Γοργογιάννη την ημέρα της εξαφάνισής της και λίγο πριν, όπως όλα δείχνουν, πέσει στο κενό, έχουν στα χέρια του οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.

Οπως αναφέρει το Flashnews.gr, το βίντεο δείχνει την 37χρονη να κατεβαίνει τη Δουκός Μποφώρ μέχρι την είσοδο των εγκαταστάσεων τένις και να επιστρέφει πάλι προς την πλατεία Ελευθερίας τα ξημερώματα της 5ης Μαρτίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην αγορά: Τι πούλησε ο Ιβάν Σαββίδης, μετά τον πανικό που επικράτησε γύρω από το όνομά του!

Η γυναίκα εμφανίζεται να περνά μπροστά από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενου κτιρίου στις 4:07 τα ξημερώματα και είναι μόνη της σε όλη τη διάρκεια.

Επιστρέφοντας προς την πλατεία Ελευθερίας η Κατερίνα χάνεται και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι αρχές εικάζουν πως έπεσε από σημείο στην αρχή της Δουκός Μποφώρ, το οποίο είναι "τυφλό" καθώς δεν το πιάνουν οι κάμερες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share