Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του θανάτου της πρώην προέδρου Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης!

13 Μαρτίου 2018 19:32
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του θανάτου της πρώην προέδρου Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης!

Η είδηση του θανάτου της πρώην Προέδρου των Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης έχει συγκλονίσει όχι μόνο την συμπρωτεύουσα αλλά ολόκληρο τον νομικό κόσμο της χώρας.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του enikos.gr, η Ιωάννα Μπιλίση - Χρουσαλά, στις 2.30 το μεσημέρι πήγε στο Κτήμα Καραγκιόζη στην Επανομή. Κάποια στιγμή άφησε την τσάντα της στην άκρη της παραλίας και άρχισε να βαδίζει προς τη θάλασσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Έτσι δήλωσε η Σαμαρίνου στην ομάδα της την αποχώρησή της! Ο ρόλος της Φαρμάκη και η ανακοίνωση στην παραγωγή! (Βίντεο)

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε η σορός της.

Άνδρες του λιμενικού βρήκαν ένα σημείωμα μέσα στην τσάντα της στο οποίο δεν αποσαφηνίζεται η πρόθεση της να αυτοκτονήσει. Ωστόσο με αυτό το σημείωμα ζητούσε συγγνώμη από τα παιδιά της και διευθετούσε κάποια κληρονομικά ζητήματα.

Η καταγγελία για υπεξαίρεση χρημάτων και η κακουργηματική ποινική δίωξη

Τον Νοέμβριο του 2017 είχε ασκηθεί εις βάρος της κακουργηματική ποινική δίωξη έπειτα από καταγγελία για υπεξαίρεση χρημάτων από πλειστηριασμούς περίπου 500.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο που θα "λυγίσει" όλους τους παίκτες!

Μετά το σάλο που προκλήθηκε για την υπεξαίρεση, η ίδια είχε πει: "σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που εμπλέκουν το όνομά μου, δηλώνω ότι είναι ανακριβή και παραπλανητικά, καθώς δεν οφείλεται εκ μέρους μου κανένα απολύτως ποσό στο Ελληνικό Δημόσιο. Είμαι έτοιμη κάθε στιγμή να παράσχω τεκμηριωμένες εξηγήσεις για αυτό εφόσον κληθώ από τα αρμόδια όργανα, και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη".

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share