Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εξελίξεις που σοκάρουν για την υπόθεση της Κέρκυρας: Το περίεργο ατύχημα της πρώην συζύγου του δολοφόνου αστυνομικού!

9 Μαρτίου 2018 18:51
Εξελίξεις που σοκάρουν για την υπόθεση της Κέρκυρας: Το περίεργο ατύχημα της πρώην συζύγου του δολοφόνου αστυνομικού!

Το ατύχημα με την πρώην σύζυγο είχε προβληματίσει συγγενείς και τοπική κοινωνία, καθώς δεν διευκρινίστηκαν ποτέ οι συνθήκες - «Ήταν βίαιος απέναντί της» λένε φίλες του θύματος στο protothema.gr
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 62χρονο συνταξιούχο αστυνομικό που σκότωσε εν ψυχρώ την 55χρονη σύζυγό του το πρωί της Παρασκευής, στο σπίτι τους στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην αστυνομικός ήταν παντρεμένος με μια άλλη γυναίκα στο παρελθόν με την οποία είχε αποκτήσει δυο κόρες με τις οποίες σήμερα δεν έχει καμία επαφή.

Το 2005 διέμενε στην περιοχή Τζάβρου της Κέρκυρας με την πρώην γυναίκα του η οποία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού τους. Τότε η γυναίκα είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένη με C-130 στην Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of love: Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας; Η έκπληξη της Μπακοδήμου και η εμφάνιση πασίγνωστου Έλληνα στο παιχνίδι!


Αυτό το περιστατικό με την πρώην σύζυγο του 62χρονου συνταξιούχου αστυνομικού είχε προβληματίσει συγγενείς και τοπική κοινωνία και όπως υποστηρίζουν άνθρωποι που γνώριζαν, δεν διευκρινίστηκε ποτέ, αν επρόκειτο για ατύχημα.

Σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον που γνώριζε τον πρώην αστυνομικό οι σκηνές βίας και με την πρώην σύζυγό του ήταν αρκετές ώσπου η γυναίκα βρήκε τη δύναμη και χώρισε μαζί του.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη θητεία του στην Ασφάλεια Κέρκυρας το όνομά του είχε εμπλακεί σε μια περίεργη υπόθεση χρηματισμού αστυνομικών, χωρίς ωστόσο να αποδειχθεί κάτι μεμπτό για εκείνον.

Να σημειωθεί ότι ο τότε προϊστάμενος του είχε υποβάλει την παραίτησή του στην Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού, λίγο πριν αποκαλυφθεί η περίεργη αυτή υπόθεση.

Φήμες υποστηρίζουν πως το σκάνδαλο ξεσκεπάστηκε του όταν οι εμπλεκόμενοι δεν τα είχαν βρει στη μοιρασιά των χρημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Δοκιμασία - θρίλερ για κόκκινη και μπλε ομάδα! Ποιος κερδίζει;

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μετά τη θητεία του στην Ασφάλεια Κέρκυρας πήρε μετάθεση στην αστυνομική υπηρεσία του αεροδρομίου αλλά και εκεί υπήρχαν αρκετά προβλήματα με τους συναδέλφους του.

«Ήταν βίαιος, την είχε κυριεύσει ο φόβος» λένε φίλες του θύματος

Ο ίδιος μετά την αποτρόπαια πράξη του σκοτώνοντας με την κυνηγετική καραμπίνα την 55χρονη σύζυγό του η οποία εργαζόταν στο ξενοδοχείο Regency στο Τσάκι Μπενιτσών, παραδόθηκε στην αστυνομία.

Ο λόγος που τον έκανε να τραβήξει τη σκανδάλη φαίνεται πως ήταν η ζήλεια που ένιωθε για την γυναίκα του.

Οι φίλες της 55χρονης γυναίκας ισχυρίζονται στο protothema.gr ότι ο πρώην συνταξιούχος ήταν αρκετά βίαιος απέναντί της.

Η ίδια δυσκολεύοταν πάρα πολύ να συμβιώσει μαζί του και την είχε κυριεύσει ο φόβος, γεγονός που είχε κάνει την Αμαλία να απευθυνθεί και στην αστυνομία.

πηγή: ΠρωτοΘέμα

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share