Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέα κατολίσθηση στη διώρυγα της Κορίνθου! (Photo)

9 Μαρτίου 2018 10:35
Νέα κατολίσθηση στη διώρυγα της Κορίνθου! (Photo)

Μία νέα κατολίσθηση μεγάλων χωμάτινων και πέτρινων όγκων σημειώθηκε στη Διώρυγα της Κορίνθου.

Η κατολίσθηση έγινε στο ίδιο σημείο όπου πριν λίγες ημέρες είχε σημειωθεί η κατάρρευση μεγάλου όγκου από τα πρανή, στο ύψος του Βιολογικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έφυγε η Ξένια από το παιχνίδι και το Twitter κάνει πάρτι «Είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε την Ρεκ με το στρινγκ»

Η νέα αυτή εξέλιξη έχει ανησυχήσει περισσότερο τους ιθύνοντες, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί προβληματισμό για το μέλλον. Παράλληλα, ο Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών, αποφάσισε την άμεση παύση των εργασιών αποκατάστασης και την απομάκρυνση των χωμάτινων και πέτρινων όγκων που είχαν σωρευθεί στο βυθό της Διώρυγας στο συγκεκριμένο σημείο, καθιστώντας αδύνατη τη λειτουργία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Η Γωγώ «εξολόθρευσε» το σχέδιο του Τζώρτζη να εξοντώσει την αντίπαλη ομάδα με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Η διοίκηση της Διώρυγας εξετάζει τώρα το ενδεχόμενο να αλλάξει την προσέγγιση αποκατάστασης, με την ανάθεση του έργου σε εξειδικευμένο συνεργείο, το οποίο θα αναλάβει την υλοποίηση βαθύτερης και περισσότερο επεμβατικής λύσης.

Πηγή: loutraki365

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share