Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βουλγάρα σούφρωνε πορτοφόλια σε λαϊκή!

28 Φεβρουαρίου 2018 00:11
Βουλγάρα σούφρωνε πορτοφόλια σε λαϊκή!

Τουλάχιστον πέντε ανυποψίαστοι καταναλωτές στη λαϊκή αγορά της Κομοτηνής και σε ένα κατάστημα της πόλης έπεσαν θύματα μιας νεαρής Βουλγάρας... «ταχυδακτυλουργού» που κατάφερε να κλέψει τα πορτοφόλια τους χωρίς να την πάρουν είδηση! Όμως, εκτιμάται ότι και άλλοι πολίτες βρέθηκαν στο στόχαστρό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τραυματίστηκε άσχημα η Δαλάκα! Τα κλάματα και η ένταση της Χατζίδου με τους Μαχητές! Τι συνέβη;

Η 21χρονη αλλοδαπή εκμεταλλεύτηκε τον συνωστισμό που επικρατούσε στο χώρο της λαϊκής αγοράς το πρωί του Σαββάτου και «βούτηξε» από δύο γυναίκες τα πορτοφόλια τους που είχαν μέσα χρηματικά ποσά και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Όμως, εκείνες την αντιλήφθηκαν και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλαβαν την δράστιδα και την προσήγαν στην Ασφάλεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Άλλη μία επιβεβαίωση για το Athens Magazine! Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι στις 16 και 17 Φεβρουαρίου η 21χρονη είχε κλέψει άλλα τρία πορτοφόλια με έγγραφα και χρήματα από τρεις γυναίκες στη λαϊκή και σε ένα μαγαζί. Στην κατοχή της κατασχέθηκαν μόνο 35 ευρώ και η προανάκριση συνεχίζεται για να διαλευκανθεί πλήρως η παράνομη δράση της νεαρής Βουλγάρας, που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης και της απαγγέλθηκε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share