Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Τη μέρα που χάθηκε ο Γιώργος τον..." - Αποκαλύψεις "φωτιά" για την εξαφάνιση του 30χρονου στην Αλόννησο! (video)

27 Φεβρουαρίου 2018 08:35

Νέα τροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης του Γιώργου Καραμιχαηλίδη. Οι αρχές εστιάζουν σε δυο ψαράδες με τους οποίους διαπληκτίστηκε το μοιραίο βράδυ στην Αλόννησο. Δείτε τι λέει η κοπέλα του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Γιατί δεν βρέθηκε το σώμα του Γιώργου;

Τι ρόλο έπαιξαν οι ψαράδες;

Ποιος ξέρει την αλήθεια αλλά δεν μιλάει;

Αυτά τα ερωτήματα βασανίζουν την οικογένεια του Γιώργου. Η μητέρα του, Ματούλα και η κοπέλα του, Κωνσταντίνα, περιμένουν, έστω και τώρα, δύο χρόνια μετά, να ανοίξουν στόματα.

Η Κωνσταντίνα δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι ξαφνικά έχασε τον Γιώργο: «Είναι πιθανά όλα τα σενάρια. Αλλά όταν έχει περάσει τόσος καιρός, πιστεύεις τα χειρότερα! Αδιανόητο ότι ψάχνουμε δύο χρόνια και δεν έχουμε βρει τίποτα. Είναι δύο μέτρα ‘άνθρωπος, δεν χάνεται έτσι απλά! Μου λείπει πολύ… είναι σπάνιο παιδί και καλό δε θα έβλαπτε ποτέ κανέναν!»

Η Κωνσταντίνα κι ο Γιώργος συγκατοικούσαν περίπου δύο χρόνια στις Βρυξέλλες. Τον Αύγουστο του 2018, πήγαν για διακοπές στην Αλόννησο. Στο ταξίδι, ο Γιώργος είχε περίεργη συμπεριφορά.

«Την ημέρα της εξαφάνισης τον έψαχνα 8 ώρες στο πλοίο»

«Με το που φτάσαμε στο νησί, ο Γιώργος δεν κατέβηκε μαζί μου. Τον έχασα. Άρχισα να τον ψάχνω στο πλοίο. Γύρισε μετά από 8 ώρες! Όταν τον βρήκαν από το λιμεναρχείο είπε ότι ταξιδεύει μόνος. Μου φάνηκε περίεργο γιατί ήμασταν μαζί. Δεν είχε προηγηθεί τίποτα, δεν είχαμε τσακωθεί, τίποτα!»

Πρόσωπα – κλειδιά οι δύο ψαράδες που διαπληκτίστηκαν μαζί του

Οι αρχές στρέφονται σε δυο ψαράδες με τους οποίους διαπληκτίστηκε ο Γιώργος. Ήταν οι τελευταίοι άνθρωποι που τον είδαν. Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη εις βάρος τους.

«Θα εξεταστούν οι δυο ψαράδες. Οι κατηγορίες τις οποίες τους προσάπτουν είναι έκθεση ατόμου σε κίνδυνο», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Γιώργου, Σπύρος Δεσύλλας.

Το μοιραίο βράδυ ο Γιώργος δεν αισθανόταν καλά. Έφυγε από το ξενοδοχείο και πήγε προς το λιμάνι Βότση. Σύμφωνα με την κατάθεση των δυο ψαράδων, ο 30χρονος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε ξένο καίκι. Τότε τσακώθηκαν.

Εκείνος προσπάθησε να τους πλησιάσει κι οι ψαράδες επειδή φοβήθηκαν, όπως είπαν, τον απώθησαν στη θάλασσα. Έκτοτε, χάθηκαν τα ίχνη του. Ο ένας ψαράς είχε το ψευδώνυμο «Κρητικός» και ο άλλος το ψευδώνυμο «Γίδας».

«Όπως πάνε αυτοί θα πάω και εγώ. Με μηνύσεις τώρα. Τέλος»

Με μηνύσεις απειλεί την οικογένεια του Γιώργου ένας εκ των δύο ψαράδων.

«Του παιδιού μου θα ήθελε να του κάνουν τέτοιο πράγμα; 30 Αυγούστου ήταν τόσος κόσμος εκεί, κάποιος θα είδε κάτι, ας μιλήσει!», λέει η μητέρα του άτυχου 30χρονου.

Φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση θα ρίξουν οι αρχές, οι οποίες προχωρούν σε νέες ανακρίσεις μαρτύρων.

Οι φίλοι του Γιώργου κάνουν έκκληση μέσω του Star σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει είτε με τη σελίδα τους στο Facebook "Help us find Yiorgos" είτε καλώντας στο σταθμό μας στα τηλέφωνα: 2111891440 και 2111891000!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share