Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απίστευτη τραγωδία: Κυνηγός βρέθηκε νεκρός στο όρος Όθρυς

19 Φεβρουαρίου 2018 17:46
Απίστευτη τραγωδία: Κυνηγός βρέθηκε νεκρός στο όρος Όθρυς

Δυνατό σοκ περίμενε δυο κυνηγούς που είχαν πάει μαζί με έναν ηλικιωμένο φίλο τους από την Αθήνα στην Όθρυ για να κυνηγήσουν πουλιά, όταν τον αναζήτησαν και βρήκαν το άψυχο σώμα του πεσμένο στο έδαφος, το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι τρεις κυνηγοί είχαν χωριστεί για να στήσουν διαφορετικά καρτέρια, αλλά όταν οι δυο από αυτούς αναζήτησαν τον 74χρονο, τον εντόπισαν νεκρό και αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία άνδρες της οποίας έφτασαν λίγη ώρα αργότερα στον κυνηγότοπο και εξέτασαν την σορό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κίνδυνο η ζωή του Ηλία Βρεττού! Σοκάρει το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του τραγουδιστή μετά το τροχαίο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκαν τραύματα στο σώμα του άτυχου κυνηγού και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, καθώς όλα δείχνουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο, αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής που θα καταδείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κατάσταση σοκ η οδηγός και σύντροφος του Ηλία Βρεττού! - Τι αποκάλυψε για το τροχαίο;

Ο 74χρονος είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο πριν από καιρό στην ίδια περιοχή, όπου πάλι βρισκόταν με την παρέα του για κυνήγι! Τότε, είχε διακομιστεί επειγόντως στο Κέντρο Υγείας και από εκεί στο νοσοκομείο Βόλου, όπου αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα.

Αυτή τη φορά, όμως, στάθηκε άτυχος…

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share