Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Καβάλα: Αφγανός διακινούσε λαθραίο καπνό και τσιγάρα!

16 Φεβρουαρίου 2018 19:21
Καβάλα: Αφγανός διακινούσε λαθραίο καπνό και τσιγάρα!

Κατά την έρευνα που έκαναν στο νεαρό Αφγανό, βρήκαν στην κατοχή του 520 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 30 τυποποιημένες συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 500 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την απαραίτητη ειδική ταινία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: 5+1 λόγοι που είναι ότι πιο σιχαμένο έχουμε δει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!
Οι ύποπτες κινήσεις ενός 32χρονου αλλοδαπού στην Καβάλα, έκαναν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να τον σταματήσουν για να του κάνουν έλεγχο. Έτσι, διαπίστωσαν ότι είχε στην κατοχή του ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνού, τις οποίες είχε σκοπό να διακινήσει στην τοπική αγορά.


Κατά την έρευνα που έκαναν στο νεαρό Αφγανό, βρήκαν στην κατοχή του 520 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και 30 τυποποιημένες συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 500 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την απαραίτητη ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να παραδοθούν στο αρμόδιο Τελωνείο και να υπολογιστούν οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο καβγάς του ζευγαριού ακούστηκε στη γειτονιά: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την Αγγελική Νικολούλη για υπόθεση που σοκάρει το Πανελλήνιο!

Ο 32χρονος Αφγανός συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν αυτοί που του προμήθευσαν τα πακέτα τσιγάρων και τις συσκευασίες καπνού.

Πηγή:Πρώτο θέμα

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share