Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018

Απλά Ελλάδα: Γιατρός χωρίς πτυχίο εργαζόταν μόλις για... 17 χρόνια σε νοσοκομείο!

16 Φεβρουαρίου 2018 15:38
Απλά Ελλάδα: Γιατρός χωρίς πτυχίο εργαζόταν μόλις για... 17 χρόνια σε νοσοκομείο!

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Γιατρό στον Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας εργαζόταν επί 17 ολόκληρα χρόνια και φρόντιζε ασθενείς, χωρίς να έχει πάρει ποτέ το πτυχίο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος γιατρός είχε διοριστεί στο νοσοκομείο ως Επιμελητής Β΄ Παθολογίας τον Φεβρουάριο του 2001 και από τότε εργαζόταν ανελλιπώς και αδιαλείπτως.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαράζει καρδιές η κοινή φωτογραφία της Μαρίνας Πήχου με τον αδικοχαμένο αγαπημένο της! Το τρυφερό στιγμιότυπο λίγο πριν το μοιραίο!

Έπρεπε όμως να περάσουν 17 ολόκληρα χρόνια για να αποκαλυφθεί ότι δεν είχε πάρει ποτέ το πτυχίο του. Η απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε την Πέμπτη, όταν δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η απόφαση για την ανάκληση του διορισμού του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο καβγάς του ζευγαριού ακούστηκε στη γειτονιά: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την Αγγελική Νικολούλη για υπόθεση που σοκάρει το Πανελλήνιο!

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι προβλέπεται για τα χρήματα που είχε λάβει από το ελληνικό δημόσιο όλα αυτά τα χρόνια ο γιατρός που εργαζόταν στο ΕΣΥ.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share