Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη και ο δεύτερος ληστής των ηλικιωμένων στην Καρδίτσα!

14 Φεβρουαρίου 2018 22:57
Συνελήφθη και ο δεύτερος ληστής των ηλικιωμένων στην Καρδίτσα!

Αρχικά συνελήφθη ένας 24χρονος και ακολούθως ο 20χρονος συνεργός του
Ένας- ένας πέφτουν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας οι τέσσερις κακοποιοί που λήστεψαν τα ξημερώματα του Σαββάτου μια τριμελή οικογένεια στο χωριό Πεδινό στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας. Μετά τη σύλληψη ενός 24χρονου 12 ώρες μετά τη βίαιη ληστεία, συνελήφθη και ένας 20χρονος συνεργός του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Η Μαρίνα κέρδισε τον τίτλο της "ξινής" επίσημα! Δείτε και θα καταλάβετε... (Βίντεο)
Ο νεαρός κακοποιός εντοπίστηκε σε περιοχή των Τρικάλων από τους άνδρες της τοπικής Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, καθώς είχε ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψη σε βάρος του από την ανακρίτρια Καρδίτσας. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι υπόλοιποι δυο συνεργοί τους. Οι τέσσερις μασκοφόροι, που διέρρηξαν την εξωτερική πόρτα του σπιτιού, χτύπησαν τον 77χρονο ιδιοκτήτη, την 81χρονη σύζυγό του και την κόρη τους και άρπαξαν 550 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Survivor 2: Η Μαρίνα τόλμησε να πιάσει στο στόμα της την "βασίλισσα" και το Twitter της άνοιξε τον λάκο!

*** Ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Κιλκίς εκκρεμούσε σε βάρος ενός 73χρονου με κατηγορίες για παράβαση του κώδικα μετανάστευσης και κοινωνικής ένταξης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς τον εντόπισαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, τον συνέλαβαν και κρατείται ώσπου να απολογηθεί.

Πηγή:Πρώτο Θέμα

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share