Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός εντοπίστηκε ένας ψαράς

2 Φεβρουαρίου 2018 10:50
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός εντοπίστηκε ένας ψαράς

Νεκρός εντοπίστηκε από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Καβάλας ένας 63χρονος ψαράς, η εξαφάνιση του οποίου γνωστοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Ο άτυχος άνδρας είχε πάει για ψάρεμα στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Καβάλας, με το ερασιτεχνικό σκάφος του “Σάκης” Σ.Ε. 175, όταν το Λιμενικό ενημερώθηκε πως αγνοείτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε όρεξη για "παιχνίδια": Όταν όμως έβαλε κρυφή κάμερα δεν πίστευε στα μάτια του! (video)

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 63χρονου, κατά της οποίες έδρασαν δύο περιπολικά σκάφη του λιμενικού, τα αλιευτικά σκάφη “Στεφάνιος Μανιός” Ν.Κ. 298, “Κωνσταντής Ι” Ν.Θ. 977, “Κωνσταντής IV” Ν.Θ. 1071, “Άγιος Νικόλαος άφοβος” Ν.Κ. 957 και η λάντζα “Άκρα Πρίνος” Ν.Κ. 300, ενώ από ξηράς έρευνες διεξήγαγαν δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο 63χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από το αλιευτικό “Στεφάνιος Μανιός” και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.Α.ΚΤ. στον λιμένα Καβάλας απ’ όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα ψυχοφάρμακα στο όνομα της 44χρονης και οι απειλές! Αποκαλύψεις "φωτιά" για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! (video)

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ με τη συνδρομή του Α/Κ “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΒΟΣ”, το ερασιτεχνικό σκάφος “ΣΑΚΗΣ” ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στον λιμένα Νέας Περάμου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share