Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτοκτονία - σοκ στον Βόλο: Έδεσε καλώδιο στο λαιμό του και στο μηχανάκι και έκανε «βουτιά» θανάτου από γκρεμό πέφτοντας στη θάλασσα!

23 Ιανουαρίου 2018 15:59
Αυτοκτονία - σοκ στον Βόλο: Έδεσε καλώδιο στο λαιμό του και στο μηχανάκι και έκανε «βουτιά» θανάτου από γκρεμό πέφτοντας στη θάλασσα!

Με τραγικό τρόπο αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του ένας πατέρας δυο παιδιών στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews, ο 53χρονος άνδρας έδεσε ένα καλώδιο στο λαιμό του και στο μηχανάκι και με ταχύτητα έφυγε από τον δρόμο στην περιοχή Πλάκες, και έκανε «βουτιά» θανάτου.

Ο άτυχος άνδρας διένυσε απόσταση περίπου 7 μέτρων στον αέρα, «προσγειώθηκε» στη θάλασσα, ενώ ότι το καλώδιο με το οποίο είχε δεθεί κόπηκε, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να βυθιστεί και ο ίδιος να πνιγεί.

Η σορός του εντοπίστηκε από περαστικούς να επιπλέει στη θάλασσα, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε και το Λιμεναρχείο Βόλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: SOS: Αν έχεις ένα από αυτά τα 5 σημάδια κινδυνεύεις να πεθάνεις πρόωρα!

ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΠΛΕΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 2,5 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΗ – ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΥΤΗ

Όπως αναφέρει το magnesianews, επί τόπου έσπευσε σκάφος του Λιμεναρχείου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επειδή ήταν δύσκολη η προσέγγιση του σκάφους, λόγω των ανέμων, δόθηκε εντολή σε δύτη να βουτήξει από τη στεριά για να ανασύρει τη σορό του άνδρα από τη θάλασσα.

Η σορός του άνδρα επέπλεε σε απόσταση 2,5 μέτρων από την ακτή, ενώ το μηχανάκι του εντοπίστηκε στην ίδια απόσταση και σε βάθος 7 μέτρων μέσα στη θάλασσα, κάτι που ερμηνεύεται ότι είχε μεγάλη ταχύτητα όταν έφυγε στο κενό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου: Φουρτούνες γι' αυτά τα 6 ζώδια! (videos)

Στο λαιμό του άτυχου άνδρα βρέθηκε ένα κομμάτι καλώδιο, όπως και στο μηχανάκι, με το οποίο προφανώς είχε δεθεί, και έσπασε από το βάρος κατά τη «βουτιά» θανάτου.

Η σορός του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε από τη θάλασσα και στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο!

Το άψυχο σώμα του 53χρονου άνδρα που ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών αναγνωρίστηκε από συγγενείς του στο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε.

Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share