Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δολοφονία ο θάνατος της 44χρονης στο Μεσολόγγι! Γιατί μάρτυρες φοβούνται να μιλήσουν στην Αστυνομία!

20 Ιανουαρίου 2018 12:23
Δολοφονία ο θάνατος της 44χρονης στο Μεσολόγγι! Γιατί μάρτυρες φοβούνται να μιλήσουν στην Αστυνομία!

Ο εισαγγελέας Αγρινίου επέστρεψε τη δικογραφία στην αστυνομία και ζητά η υπόθεση να εξεταστεί εκ νέου , μετά και τη μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση που κατέθεσε η οικογένεια της Ειρήνης.

Αυτό σημαίνει ότι οι αστυνομικοί θα ξανακαλέσουν για καταθέσεις τα κοντινά πρόσωπα της άτυχης γυναίκας.

«Η ΕΙΡΗΝΗ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΗ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ»

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του ιδιωτικού ερευνητή ότι η Ειρήνη ήταν δεμένη με πλαστικές χειροπέδες. Πως ειναι δυνατόν να δέθηκε μόνη της και παράλληλα να έβαλε και φωτιά στο αυτοκίνητο;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από την Άντα Λεούση!

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, μάρτυρες οι οποίοι είδαν την Ειρήνη την ημέρα που εξαφανίστηκε φοβούνται να καταθέσουν στην αστυνομία. Μια γυναίκα έστειλε σε άνθρωπο που χειρίζεται την υπόθεση το παρακάτω μήνυμα:

«Εκείνο το Σάββατο την είδα να περνάει στις 2:10 με 2:15 από τα λουτρά Μυρτιάς το μεσημέρι. Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και από πίσω έτρεχαν άλλα δυο αυτοκίνητα. Δεν το έχω καταθέσει στην αστυνομία γιατί φοβάμαι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει ο ξάδελφος της Μαρίας Ιατρού που βρέθηκε νεκρή: "Μου ζήτησε να μην πω σε κανέναν ότι..."

ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ

Τα Λουτρά Μυρτιάς απέχουν ελάχιστα μέτρα από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη. Άρα θα έπρεπε να βρίσκεται στην παράλια της Μυρτιάς το πολύ σε πέντε λεπτά. Στις τέσσερις το απόγευμα όμως το αυτοκίνητό της δεν ήταν στην παραλία. Σύμφωνα με τις καταθέσεις δυο κυνηγών. Ποιοι ήταν στα δυο αυτοκίνητα που την ακολουθούσαν;

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share