Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πανικός σε Καρδίτσα και Πάτρα από «σάτυρο» και επιδειξία!

19 Ιανουαρίου 2018 10:55
Πανικός σε Καρδίτσα και Πάτρα από «σάτυρο» και επιδειξία!

Πανικός προκλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε δυο γυναίκες 38 και 34 χρόνων την ώρα που περπατούσαν μόνες τους στους δρόμους της Καρδίτσας. Οι δυο γυναίκες δέχθηκαν επίθεση από έναν σάτυρο, ο οποίος άρχισε να τις θωπεύει σε διάφορα σημεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου μετά την απόλυση του Παπαγιάννη και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση του παιδιού της!

Οι γυναίκες φώναξαν για βοήθεια και ο 32χρονος το έβαλε στα πόδια, όμως χάρη στην άμεση ανταπόκριση των αστυνομικών συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ ερευνάται και το ενδεχόμενο να είναι ο δράστης και άλλων επιθέσεων, ίσως και πιο σοβαρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Την τσάκισε την αδελφή μας» - Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της 32χρονης Σοφίας που πέθανε στην γέννα!

Αντιθέτως, δεν κατάφεραν να πιάσουν έναν ασπρομάλλη επιδειξία που σπέρνει τον τρόμο σε νεαρές γυναίκες στους δρόμους της Πάτρα, καθώς πετάγεται ξαφνικά μπροστά τους και αυτοϊκανοποιείται! Το τελευταίο του θύμα, ήταν μια 22χρονη κοπέλα που αντέδρασε ψύχραιμα και κατάφερε να τρέξει. Ο δράστης έτρεξε και αυτός ωστόσο σταμάτησε όταν είδε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share