Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Στον εισαγγελέα η δικογραφία για τον θάνατο της 44χρονης! Ποια είναι τα δύο πρόσωπά που βρίσκονται στο επίκεντρο;

17 Ιανουαρίου 2018 14:37
Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Στον εισαγγελέα η δικογραφία για τον θάνατο της 44χρονης! Ποια είναι τα δύο πρόσωπά που βρίσκονται στο επίκεντρο;

Νέες διαστάσεις παίρνει η μυστηριώδης υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο φάκελος της δικογραφίας του θανάτου της άτυχης γυναίκα μεταφέρθηκε πλέον στον εισαγγελέα, ο οποίος και θα ξεκινήσει τις έρευνες για να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Αφροδίτη μπαίνει στον Υδροχόο: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (videos)

Νέα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα, απομακρύνουν όλο και περισσότερο από το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, σύμφωνα με την οικογένεια της Ειρήνης, η οποία εκφράζει συνεχώς τη βεβαιότητά της ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας στο Αγρίνιο, Κ. Ζώης είπε στην εκπομπή ότι τις επόμενες μέρες οι πελάτες τους θα προβούν σε δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής, προκειμένου να καταστούν διάδικοι και να αποκτήσουν πρόσβαση στο υλικό της δικογραφίας.

«Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες που υπάρχουν και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί γεννώνται πάρα πολλά ερωτήματα, η απάντηση των οποίων καταλήγει στο ότι η υπόθεση αυτή απέχει παρασάγγας από το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας και αποτελεί μια δολοφονία», είπε ο κ. Ζώης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία του Τζίμη Πανούση! Ποιοι επώνυμοι δίνουν το παρόν! (photos)

Άλλωστε αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να έχει καταθέσει ότι την ημέρα της εξαφάνισης της γυναίκας την είχε δει στην παραλία του Λούρου μαζί με δύο άνδρες, ο ένας από τους οποίους μάλιστα της μίλησε κάποια στιγμή πολύ άσχημα και σχεδόν τη διέταξε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο.

Λίγες ώρες μετά η Ειρήνη εξαφανίζεται και το πτώμα της εντοπίζεται σε άλλο σημείο, στη λίμνη Τριχωνίδας, μέσα στο αυτοκίνητό της.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share