Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο - ντοκουμέντο από την τραγωδία στο Μεσολόγγι: Η τελευταία διαδρομή της 44χρονης Ειρήνης!

12 Ιανουαρίου 2018 16:35
Βίντεο - ντοκουμέντο από την τραγωδία στο Μεσολόγγι: Η τελευταία διαδρομή της 44χρονης Ειρήνης!

Την τελευταία διαδρομή που έκανε η Ειρήνη Λαγούδη με το αυτοκίνητό της μάρκας Ford Ka το προηγούμενο Σάββατο 6 Ιανουαρίου κατέγραψαν κάμερες παρακολούθησης του πρατηρίου καυσίμων στην περιοχή Καινούργιο, κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα της Αιτωλοακαρνανίας.

Τα πλάνα αποτυπώνουν το αυτοκίνητο με την Ειρήνη Λαγούδη να περνά από το βενζινάδικο στην περιοχή Καινούργιο, περίπου στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Λίγο νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου η 44χρονη είχε αποπειραθεί να μιλήσει με τον γιατρό φίλο της. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ειρήνη τον είχε καλέσει το μεσημέρι του Σαββάτου στις 13.05, αλλά εκείνος δεν απάντησε.
Αμέσως μετά του έστειλε μήνυμα: «Σε αγαπούσα, πάντα θα σε αγαπώ. Θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

Το Σάββατο την έψαξε και η κόρη της. Τη ρώτησε στο τηλέφωνο: «Μαμά πότε θα έρθεις;» και η Ειρήνη Λαγούδη απάντησε: «Μη με ψάχνετε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο ξέσπασμα και ουρλιαχτά από τον Βερύκιο για τον Acun: "Έκλεψε 10 εκατομμύρια!" Σοκαρισμένη η Τσιμτσιλή (Βίντεο)

Στο μεταξύ ο γιατρός ανησύχησε με το μήνυμα που είχε λάβει και αποφάσισε να πάει να τη βρει. Ετσι πήρε το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της στην Κατοχή για να τσεκάρει τι γίνεται. Οταν έφτασε έξω από το σπίτι, είδε μέσα κίνηση και μπροστά παρκαρισμένο ένα από τα δύο αυτοκίνητα της Ειρήνης, μάρκας Passat. Ο γιατρός τότε, κατά δήλωσή του, θεώρησε ότι όλα είναι εντάξει και αποφάσισε να φύγει.

Το τελευταίο σήμα του κινητού της Ειρήνης καταγράφηκε στις 13:47 το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου από την περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος.

Τα πλάνα από τρεις διαφορετικές κάμερες του πρατηρίου καυσίμων στο Καινούργιο, τραβήχτηκαν περίπου στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση βόμβα από το Facebook: Αυτά τα προφίλ θα κλείσει!



Δύο ημέρες αργότερα, η 44χρονη βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του Ι.Χ. αυτοκινήτου της, μάρκας Ford KA που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Φωτμού της λίμνης Τριχωνίδας, σε απόσταση περίπου 1,5 ώρας από το σπίτι της.

Δείτε το βίντεο με την τελευταία διαδρομή της Ειρήνης Λαγούδη:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share