Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατροπή στον θάνατο της 44χρονης μητέρας στο Μεσολόγγι: Κι ομως δεν πρόκειται για ότι πίστευαν όλοι αρχικά!

9 Ιανουαρίου 2018 10:18
Ανατροπή στον θάνατο της 44χρονης μητέρας στο Μεσολόγγι: Κι ομως δεν πρόκειται για ότι πίστευαν όλοι αρχικά!

Απαντήσεις στο μυστήριο του θανάτου της 44χρονης μητέρας που είχε εξαφανιστεί το περασμένο Σάββατο από την Κατοχή Οινιάδων Αιτωλοακαρνανίας αναζητούν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Μεσολογγίου.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα η νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα δείξει και τα ακριβή αίτια του θανάτου της 44χρονης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο ασύλληπτο θανατηφόρο τροχαίο συγκλονίζει το Πανελλήνιο: Ειδήσεις σοκ από το δυστύχημα με δύο νεκρούς! (video)

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί, η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη εντοπίστηκε στα πίσω καθίσματα του οχήματος ενώ στη σορό υπήρχαν εγκαύματα από την φωτιά που είχε ξεσπάσει στο εσωτερικό του οχήματος.

Η έκταση των εγκαυμάτων δεν είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να έχασε την ζωή της από τους πυκνούς καπνούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή - βόμβα στην δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη! Πληρωμένος δολοφόνος ο δράστης! Δίνει τα ονόματα του "εγκεφάλου" (video)

Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, τόσο της δολοφονίας όσο και της αυτοκτονίας. Ασφαλείς πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως η 44χρονη πριν λίγες ημέρες είχε χωρίσει με τον σύντροφο της, στον οποίο μάλιστα άφηνε κάποιες υποψίες ότι μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό της.

Ο πρώην φίλος της φέρεται να είχε άλλοθι και να βρισκόταν σε άλλο σημείο τις ημέρες που είχε εξαφανισθεί η 44χρονη μητέρα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share