Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι ζητά η οικογένεια της μάνας και της κόρης που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Κρήτης!

5 Ιανουαρίου 2018 16:23
Τι ζητά η οικογένεια της μάνας και της κόρης που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Κρήτης!

«Κάντε κάτι γιατί μάθαμε ότι αυτός ο δρόμος εκεί σκοτώνει ανθρώπους. Τα δικά μας παιδιά δε γυρίζουν πίσω, δε θα γυρίσουν πίσω. Εμείς έχουμε δυο νεκρούς που πρέπει να πάμε να τους κηδέψουμε. Έχουμε άλλο ένα παλικάρι που χαροπαλεύει και τη μικρή μας εγγονή που μπορεί να μείνει μόνη της» ήταν τα λόγια που ξεστόμισαν μέσα στον πόνο τους.

Το έργο τους από εδώ και στο εξής είναι πολύ δύσκολο. Οι δυο γιαγιάδες πρέπει να ενημερώσουν την εγγονή τους, ότι πλέον η μαμά και η αδερφή της δε ζουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διάσημοι που γίνονται 50 το 2018! Σε ποιους δεν φαίνεται και ποιοι.... μεγαλοδείχνουν!

Μάλιστα η 15χρονη Χριστίνα τις είδε μαυροφορεμένες και τις ρώτησε. Για τη μια γιαγιά ήξερε ότι φορά μαύρα γιατί πριν 18 χρόνια είχε χάσει και το άλλο της παλικάρι, τον μεγαλύτερο αδερφό του Νίκου, ενώ πριν από 9 μήνες έχασε και τον άντρα της. Τραγική ειρωνία; Στις 28 του μήνα θα είχε τα εννιάμηνα.


(Οι γονείς της 20χρονης Μαρίας: O 49χρονος Νίκος Κωστίδης που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και η 40χρονη μητέρα της, Δέσποινα Παναγιωτάκη, που σκοτώθηκε μαζί με την κόρη της)

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ

Οι σοροί επρόκειτο να φύγουν χθες Πέμπτη με πλοίο από την Κρήτη για τη Ρόδο. Λόγω της μεγάλης κακοκαιρίας δεν κατέστη δυνατό και έτσι ξεκίνησαν σήμερα το ταξίδι για τη Ρόδο. Θα παραμείνουν εκεί μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, όπου θα γίνει η κηδεία για τη μάνα και την κόρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Ποια τραγωδία διαδραματίστηκε πριν το τροχαίο για την μοιραία οικογένεια από την Κρήτη!

(Η 40χρονη Δέσποινα Παναγιωτάκη)

Δ

Οι γιαγιάδες περιμένουν νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του 49χρονου πατέρα αλλά και για την υγεία της 15χρονης η οποία θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση καθώς φέρει ορθοπεδικά τραύματα που πρέπει να αποκατασταθούν.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share