Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκτακτο: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος άνδρας που καθήλωσε το Πανελλήνιο!

30 Δεκεμβρίου 2017 13:42
Έκτακτο: Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος άνδρας που καθήλωσε το Πανελλήνιο!

Με τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες μετά την εξαφάνιση. Ο Θεόδωρος Στάμος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. Πως συμπληρώθηκε το παζλ της τραγωδίας...

Σε μια ρεματιά σε μικρή απόσταση από το σπίτι του στο Βασιλάκι της Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία, εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής ο 87χρονος Θεόδωρος Στάμος. Ο υπερήλικας είχε εξαφανιστεί ουσιαστικά από τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης και από το πρωί της Πέμπτης οι γιοι του, τον αναζητούσαν αφού δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ο 87χρονος που φέρεται να έπασχε απο άνοια, είχε μιλήσει με τον έναν από τους γιους του στις εφτά το απόγευμα της Τετάρτης, ώρα που θα έπεφτε για ύπνο. Εκτιμάται πως ο υπερήλικας ξύπνησε πολύ νωρίς το πρωί και βγήκε από το σπίτι του, φορώντας τα ρούχα του, τις παντόφλες του και κρατώντας ένα φακό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν κρύβονται πια! Τρελά ερωτευμένοι Κατσινόπουλος - Φραντζή! Τα πρώτα τρυφερά στιγμιότυπα στα social media....

Μέσα στο σκοτάδι προχώρησε σε κοντινή σχετικά απόσταση στο δρόμο προς Λούβρο, μέσα στα χωράφια. Σε κάποιο σημείο – εκεί που βρέθηκαν ο φακός, οι παντόφλες και οι κάλτσες του – ο 87χρονος «γλίστρησε» μέσα στη ρεματιά σε ένα ιδιαίτερα απότομο σημείο και βρέθηκε εκεί το πρωί της Παρασκευής νεκρός απο πυροσβέστες που συμμετείχαν στις έρευνες. Με ειδικό φορείο ανασύρθηκε, με τη βοήθεια και κατοίκων που συμμετείχαν στις έρευνες και αναγνωρίστηκε απο τους γιους του…

Άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας απο τη στιγμή που ενημερώθηκαν οι αρχές το μεσημέρι της Πέμπτης, είχαν συστήσει συνεργεία έρευνας, ενώ αργά το βράδυ ήρθε ως συνδρομή και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος απο το κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη ανάρτηση στα social media μετά το τέλος του Nomads!

Οι πυροσβέστες με τον διασωστικό σκύλο, συνέχισαν τις έρευνες και μέσα στη νύχτα έως τις τρεις τα ξημερώματα. Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες ξεκίνησαν πάλι και περίπου στις 8.30 εντοπίστηκε μέσα στη ρεματιά νεκρός ο 87χρονος. Η απόσταση από το σπίτι του ήταν περίπου 500 μέτρα σε ευθεία και λιγότερο από ένα χιλιόμετρο η διαδρομή μέσα στο δάσος.

Μαζί με τους γιους και τους συγγενείς του 87χρονου στις έρευνες συμμετείχαν και αρκετοί συγχωριανοί. Η είδηση του θανάτου του υπό αυτές τις συνθήκες ιδιαίτερα, συγκλόνισε την μικρή κοινωνία του Βασιλακίου και βύθισε στο πένθος το χωριό μέσα στις γιορτές. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το μεσημέρι.

Πηγή: ilialive.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share