Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη και οδύνη: Το τελευταίο αντίο στον 20χρονο, Νίκο Χατζηνικολάου!

Συντετριμμένοι οι γονείς του!

15 Δεκεμβρίου 2017 11:18
Θλίψη και οδύνη: Το τελευταίο αντίο στον 20χρονο, Νίκο Χατζηνικολάου!

Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει από χθες το πρωί το νησί της Ρόδου, με θύμα τον 20χρονο φοιτητή Νίκο Χατζηνικολάου.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος (γιός της αντιδημάρχου κ. Μαρίζας Χατζηλαζάρου) βρέθηκε τα ξημερώματα στο βυθό του λιμανιού της Καμείρου Σκάλας και δυστυχώς μέσα σ’ αυτό βρισκόταν ο 20χρονος.

Το αυτοκίνητο μαζί με τον 20χρονο ροδίτη, βρέθηκε σε απόσταση 10 περίπου μέτρων απο την αποβάθρα του λιμανιού της Καμείρου Σκάλας. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι αυτή την ώρα τι έγινε, καθώς τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας που συγκλονίζει τη Ρόδο εξετάζουν με μεγάλη προσοχή αλλά και σεβασμό στον ίδιο αλλά και στην οικογένεια του παιδιού, οι αρμόδιοι αξιωματικοί του λιμενικού σώματος και της αστυνομίας της περιοχής μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Οριστικό: Αυτοί είναι οι διάσημοι που πάνε στον Άγιο Δομίνικο! Ο κούκλος ποδοσφαιριστής και η φαντασίωση όλων των ανδρών!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν έφυγε από το σπίτι όπου διέμενε στην Ιαλυσό με το αυτοκίνητό του.

Όταν η οικογένειά του είδε ότι πέρασαν αρκετές ώρες χωρίς να επιστρέψει, ανησύχησε και ειδοποίησε αμέσως τις αρμόδιες αρχές όπου και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις.

Στις έρευνες συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, βατραχάνθρωποι του λιμενικού σώματος, καθώς επίσης και δεκάδες εθελοντές.

Τελικά το αυτοκίνητο στον βυθό του λιμανιού της Καμείρου σκάλας εντόπισε ιδιώτης δύτης που συμμετείχε με τον πατέρα του παιδιού στις αναζητήσεις.

Ολόκληρη η Ρόδος έχει γονατίσει και πάλι από θλίψη μπροστά στη νέα τραγωδία.
Ενός παιδιού μόλις 20 ετών, που έφυγε τόσο άδικα και τόσο πρόωρα από τη ζωή..!
Η κηδεία του άτυχου Νίκου θα γίνει το Σάββατο (αύριο) στις 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ιαλυσού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκότωσαν δύο ανθρώπους και πέταξαν τις σορούς σε χαράδρα: Εξελίξεις στην διπλή δολοφονία που συγκλόνισε το Πανελλήνιο!

Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο Ίδρυμα Υποτροφιών Δωδεκανήσου
ΕτΕ:IBAN: GR 3201104610000046129617844 και
ALPHA BANK:
GR 73014064006400021013755154

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον χαμό του Νίκου Χατζηνικολάου, απέστειλε ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Στο σχετικό μήνυμα αναφέρει:

" Αγαπημένη μας Μαρίζα, στον ανείπωτο πόνο της οικογένειας σας, για τον αναπάντεχο χαμό του γυιού σας, Νίκου, εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε σένα προσωπικά και σε όλα τα μέλη της οικογένειας σας.

Εμείς όλοι είμαστε κοντά σας να συμπαρασταθούμε στις δύσκολες τούτες στιγμές σας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ"

Πηγή: rodiaki.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share