Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στα «χέρια» της ΕΛ. ΑΣ. οι «ποντικοί των νοσοκομείων» που χτύπησαν σε Βόλο, Λαμία και Λάρισα!

12 Δεκεμβρίου 2017 20:39
Στα «χέρια» της ΕΛ. ΑΣ. οι «ποντικοί των νοσοκομείων» που χτύπησαν σε Βόλο, Λαμία και Λάρισα!

Δύο από τους πέντε Κολομβιανούς δράστες, που έχει ταυτοποιήσει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για κλοπή ιατρικών μηχανημάτων και εξοπλισμού από τον «Άγιο Σάββα» και νοσοκομεία της Λαμίας, της Λάρισας και του Βόλου, τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2017, συνελήφθησαν σε Γερμανία και Κολομβία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν, με διεθνή εντάλματα, από τις αρχές της Κολομβίας, στην Μπογκοτά, 50χρονος, που είναι ένας από τους φυσικούς αυτουργούς των διαρρήξεων και στην Φρανκφούρτη, 25χρονη, η οποία αναφερόταν ως παραλήπτρια των δεμάτων με τα ιατρικά μηχανήματα, που τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης αφαίρεσαν από νοσοκομεία της Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί: "Έρχονται λευκά Χριστούγεννα σε..." (video)

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να εκδοθούν στη χώρα μας, έπειτα από την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, ενώ αναζητούνται διεθνώς και οι υπόλοιποι τρεις ταυτοποιημένοι δράστες, μέσω των διαύλων της διεθνούς και ευρωπαϊκής αστυνομικής συνεργασίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι (πλούσιοι) «γαμπροί»…. της Αραβανή! - Οι πρώην σύντροφοι της παρουσιάστριας πριν τον Οικονομόπουλο!

Υπενθυμίζεται, ότι εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στην Κολομβία δύο ενδοσκόπια που είχαν κλαπεί από τον «Άγιο Σάββα» και δύο ενδοσκόπια, που είχαν αφαιρεθεί από το νοσοκομείο της Λάρισας, τα οποία αποδόθηκαν στα συγκεκριμένα νοσοκομεία.

Πηγή: e-volos.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share