Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ξεσπά ο πατέρας της Στέλλας Ακουμιανάκη: «Μετά τον θάνατο του παιδιού μου...» (video)

12 Δεκεμβρίου 2017 16:14
Ξεσπά ο πατέρας της Στέλλας Ακουμιανάκη: «Μετά τον θάνατο του παιδιού μου...» (video)

Ο θάνατος της 16χρονης Στέλλας συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα. Ο πατέρα της, 6 χρόνια μετά την τραγωδία, μιλάει μπροστά στις κάμερες, για πρώτη φορά...

Σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής προχώρησε ο πατέρας της αδικαχαμένης Στέλλας, Μανώλης Ακουμιανάκης. Ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική συνέντευξη για τις άγνωστες πτυχές της τραγωδίας που οδήγησαν στο θάνατο της 16χρονης μαθήτριας στο Ρέθυμνο συγκλονίζοντας όλη την Ελλάδα, ενώ υποστήριξε ακόμη ότι υπήρξε ακόμη παραποίηση στοιχείων τη μοιραία νύχτα από πλευρά των γιατρών.

Όπως σημείωσε συγκλονισμένος ο πατέρας της Στέλλας , μετέφεραν την ανήλικη σε κωματώδη κατάσταση τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και ουσιαστικά η οικογένεια ενημερώθηκε 4 ώρες μετά, για το περιστατικό. Έθεσε λοιπόν το ερώτημα πως γίνεται να μεταφέρεται ένα ανήλικο κορίτσι στο νοσοκομείο , να έχει μαζί της το τηλέφωνο με όλες τις επαφές και κανένας να μην ενημερώνει την οικογένεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρανος σε τράπεζα για να σωθεί το 19χρονο μοντέλο, Ειρήνη Μελισσαροπούλου!

Όπως είχε χαρακτηριστικά «από εκείνο το βράδυ και μετά τίποτα δεν ήταν ίδιο, η ζωή μας άλλαξε, το πρωί η Στέλλα έλειπε, εγώ είχα φύγει λίγο πιο νωρίς από το σπίτι, ειδοποιήθηκα από τη σύζυγο ότι λείπει η Στέλλα και μετά από λίγο ειδοποιήθηκα με ένα τηλεφώνημα ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου. Όταν έφτασα στο νοσοκομείο υπήρχε μια κατάσταση που ήταν πρωτόγνωρη. Η ενοχή φαινόταν στα μάτια τους, προσπαθούσαν να δικαιολογηθούν. Μας λέγανε ότι έχει πάρει κόκα, ότι έχει πάρει σκληρά ναρκωτικά, ότι έχει πάρει μίξη από αναισθησιογόνες ουσίες , ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Τίποτα απ’όλα αυτά δεν αποδείχθηκε».

Όπως πάντα υποστηρίζει υπήρξε μια προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης όλα αυτά τα χρόνια από το νοσοκομείο Ρεθύμνου και μάλιστα κατήγγειλε ότι τη μοιραία νύχτα έγινε παραποίηση στις βάρδιες για να μην υπάρχουν στοιχεία που να ενοχοποιούν τους γιατρούς. Όπως υποστήριξε «ακούστε αυτά έχουν αποδειχθεί, δεν ξέρανε ποιος είναι εφημερία και που. Άλλαξαν τις βάρδιες. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε ποιος εφημέρευε εκείνο το βράδυ. Είχαν μοιράσει τα ωράρια. Κοιμόντουσαν οι μισοί, οι άλλοι μισοί ήταν εκτός νοσοκομείου. Είναι γραμμένα αναλυτικά, αν παρακολουθείτε το δικαστικό ρεπορτάζ, θα καταλάβετε ότι όλο αυτό το πράγμα έχει αποδειχθεί, δεν το λέω εγώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον Παναθηναϊκό: Διαλύεται η ομάδα!

Σε ερώτηση αν επιχειρήθηκε να παραποιηθούν στοιχεία της εφημερίας για να μην αποδοθούν ευθύνες σε κάποιους γιατρούς, η απάντηση του Μανώλη Ακουμιανάκη ήταν «βεβαίως πολλά φύλλα του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών συμπληρώθηκαν μετά, έγινε μια απίστευτη πορπαγάνδα σε βάρος μας, οι γιατροί του νοσοκομέιου άνοιξαν σελίδες στα social media τις οποίες ονόμαζαν «απόψε μην πιείς ένα ποτήρι για χάρη μου στη μνήμη της Στέλλας Ακουμιναάκη.Όταν απευθυνθήκαμε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκήματος κατέβασαν αυτές τις σελίδες».


Υπενθυμίζεται ότι η Στέλλα Ακουμιανάκη έχασε τη ζωή της όταν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, τον Απρίλιο του 2011. Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι κατανάλωσε το αλκοόλ παρά τη θέλησή της.

Για την πολύκροτη υπόθεση έχουν ήδη καταδικαστεί συνολικά έξι άτομα. Ο λόγος για δύο νεαρούς φίλους της αδικοχαμένης μαθήτριας, καθώς και τέσσερις ειδικευόμενους – τότε – γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου είχε αφήσει την τελευταία της πνοή η Ακουμιανάκη.

Πηγή: neakriti.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share