Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξάνθη: 19χρονος αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικα παιδιά σε δημόσιο χώρο!

8 Δεκεμβρίου 2017 10:15
Ξάνθη: 19χρονος αυνανιζόταν μπροστά σε ανήλικα παιδιά σε δημόσιο χώρο!

Για πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες, γυναίκες και ανήλικα παιδιά στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκαν αντιμέτωποι με επιδειξία! Αυτή τη φορά, τους σκανδάλισε ένας νεαρός Έλληνας, ο οποίος δεν δίστασε να τα... κατεβάσει σε δημόσιο χώρο και να αρχίσει να χαϊδεύεται προκλητικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1! Ο παίκτης που θα πάει σίγουρα στον τελικό

Οι σοκαρισμένοι διαβάτες ειδοποίησαν την Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης, καταγγέλλοντας ότι κάποιος αυνανιζόταν στη μέση του δρόμου! Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και οι άνδρες της Ασφάλειας δεν άργησαν να εντοπίσουν τον δράστη, ο οποίος εξακολουθούσε να αυτοϊκανοποιείται σαν να μην συνέβαινε τίποτα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επέστρεψε ξανά ο εφιάλτης για τον Μένιο Φουρθιώτη! Ο «δαίμονας» που τον «τρώει» από το παρελθόν και ο ρόλος του Σαββίδη!

Πρόκειται για έναν 19χρονο, ο οποίος προσήχθη στο αστυνομικό μέγαρο και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης. Αφού του ασκήθηκε η σχετική δίωξη και ορίστηκε δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share