Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέο φρικτό τροχαίο συγκλονίζει το Πανελλήνιο με 4 νεκρούς και 5 τραυματίες! Η απόφαση του οδηγού τους έστειλε στον... θάνατο!

29 Νοεμβρίου 2017 09:21
Νέο φρικτό τροχαίο συγκλονίζει το Πανελλήνιο με 4 νεκρούς και 5 τραυματίες! Η απόφαση του οδηγού τους έστειλε στον... θάνατο!

Τραγωδία στην Καβάλα, με 4 νεκρούς και 5 σοβαρά τραυματίες από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ (28-11-2017) στην επαρχιακή οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Νέας Περάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίμαχο όχημα μετέφερε 8 μετανάστες. Ο διακινητής ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, όταν αντιλήφθηκε ότι τον καταδιώκουν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει σε γκρεμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα Ζώδια των ημερών by MagicF’Ariel...

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι προσπάθησε να φρενάρει την τελευταία στιγμή χωρίς όμως να αποφύγει την πτώση. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού κράτησε πάνω από 1 ώρα, ενώ στο σημείο έσπευσαν 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, 2 πυροσβεστικά οχήματα, περιπολικά και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Η τραγωδία στην Καβάλα και οι άγνωστες πτυχές της

Από την πτώση, βρήκαν ακαριαία τραγικό θάνατο 4 μετανάστες, ενώ οι άλλοι 4 και ο διακινητής μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Οι επόμενες ώρες για τους τραυματίες είναι κρίσιμες, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοκτονία 16χρονου στην Αττική Οδό: Τι ανατριχιαστικό βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του μαθητή;

Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για να διαπιστωθεί πως είχαν φτάσει σε εκείνο το σημείο οι άτυχοι μετανάστες και ο διακινητής τους. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι άτυχοι νεαροί είχαν περάσει στην Ελλάδα από την Τουρκία και πλήρωσαν τον διακινητή τους, για να τους μεταφέρει στα ενδότερα της χώρας.

Πηγή: kavalapost.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share