Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συνέλαβαν στα Ιωάννινα παράνομο αλλοδαπό με πολλά κλεμμένα κοσμήματα!

28 Νοεμβρίου 2017 17:39
Συνέλαβαν  στα Ιωάννινα παράνομο αλλοδαπό με πολλά κλεμμένα κοσμήματα!

Τα κοσμήματα κατασχέθηκαν και η προέλευσή τους ερευνάται, ενώ έχουν κληθεί τα θύματα ανεξιχνίαστων διαρρήξεων να τα δουν μήπως και τα αναγνωρίσουν

Την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση μιας σειράς από διαρρήξεις που είχαν γίνει τον τελευταίο καιρό στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, φαίνεται πως βρήκε η τοπική Ασφάλεια μετά τη σύλληψη ενός νεαρού Αλβανού με κλοπιμαία μετά από τυχαίο έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Λιάγκας: «Ευχαριστώ όλους όσοι μου ευχήθηκαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο»
Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που σταμάτησαν τυχαία στα Ιωάννινα τον 32χρονο αλλοδαπό και του έκαναν, διαπίστωσαν κατ' αρχήν ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα και τον συνέλαβαν. Στην σωματική έρευνα που ακολούθησε, βρήκαν πάνω του κοσμήματα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και τον προσήγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Τα κοσμήματα κατασχέθηκαν και η προέλευσή τους ερευνάται, ενώ έχουν κληθεί τα θύματα ανεξιχνίαστων διαρρήξεων να τα δουν μήπως και τα αναγνωρίσουν. Στο μεταξύ, ο 32χρονος Αλβανός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share