Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θανατηφόρο τροχαίο στη Σπάρτη με τρεις νεκρούς: Σοκάρει η "ταυτότητα" ενός από τα τρία θύματα!

26 Νοεμβρίου 2017 15:57
Θανατηφόρο τροχαίο στη Σπάρτη με τρεις νεκρούς: Σοκάρει η

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα έγινε σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Σπάρτης- Γυθείου, στο ύψος της διασταύρωσης Δαφνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τρεις άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά ένα ακόμη άτομο, το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Για τον απεγκλωβισμό των νεκρών και των τραυματιών χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ τα αίτια του πολύνεκρου δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεοπτική βόμβα: Παρουσιαστής ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ΟΧΙ στον ΣΚΑΙ!

Το ένα θύμα του δυστυχήματος είναι γνωστός γιατρός της Σπάρτης. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα "Λακωνικός Τύπος", υπήρξε μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων που κινούνταν σε αντίθετη κατεύθυνση. Στο πρώτο όχημα (με κατεύθυνση προς Σκάλα) επέβαινε μια παρέα τριών ατόμων που μετέβαιναν σε θαλάσσια περιοχή του Δ. Ευρώτα για ψάρεμα!

Μάλιστα, για το σκοπό αυτό, στο οπίσθιο μέρος του οχήματος, υπήρχε τροχήλατο ρυμουλκό με μια βάρκα. Στο δεύτερο ΙΧ (με κατεύθυνση προς Σπάρτη) επέβαινε ένα άτομο νεαρής ηλικίας, ο οποίος -πιθανότατα- επέστρεφε στο σπίτι του μετά από νυχτερινή διασκέδαση. Νεκροί είναι οι οδηγοί των δύο οχημάτων και ο ένας επιβάτης του πρώτου οχήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία Ν.Σμύρνη: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση η μητέρα των 2 νεκρών παιδιών! Το ξύλο και ο Γολγοθάς που πέρασε στο πλευρό του παιδοκτόνου!

Ο Αθλητικός Ομιλος Κροκεών ανακοινώνει την αναβολή των σημερινών αγώνων και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του τροχαίου ατυχήματος που συνέβη τις πρωινές ώρες στις Κροκεές.

Φωτογραφίες: krokees.gr

Και στη Θεσσαλονίκη

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα 70χρονος που παρασύρθηκε χθες από ΙΧ αυτοκίνητο στην Καλαμαριά.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύονταν σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο αγνώστων στοιχείων οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share