Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αριστοτέλους - Το πανύψηλο φυσικό έλατο (Photos+video)

21 Νοεμβρίου 2017 10:45
Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αριστοτέλους - Το πανύψηλο φυσικό έλατο (Photos+video)

«Σιγά σιγά κινούνται όλα βάσει προγραμματισμού, ώστε στις 30 του μήνα με την εναρκτήρια εκδήλωση, να ξεκινήσει ο εορταστικής διάκοσμος της πόλης».

Αυτό δηλώνει ο αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σεισμός" στην αγορά εν όψει Black Friday: Ποια κορυφαία εταιρεία πουλάει ρούχα με μόλις 5 ευρώ;

Ηδη από σήμερα το πρωί ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τον φετινό εορτασμό. Οπως αναφέρει το thestival.gr το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο εξασφάλισε ο δήμος από το Πανεπιστημιακό Δάσος Ταξιάρχη, θα στολιστεί μέσα στο επόμενο διήμερο με περίπου 14.000 led φωτάκια και θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 30ης Νοεμβρίου, οπότε και θα αρχίσει τυπικά για τη Θεσσαλονίκη η εορταστική περίοδος.

Το έλατο έφτασε στην πόλη νωρίς το πρωί.


Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό Θα στηθεί στο κέντρο της πλατείας μια μεγάλη σκηνή, από την οποία οι Onirama θα δώσουν το σήμα για την έναρξη της μεγάλης γιορτής, ενώ στην αλλαγή της χρονιάς θα τραγουδήσουν οι Imam Baildi.

Παράλληλα, στην πλατεία Αριστοτέλους θα στηθεί ένα ολόκληρο χωρίο με το σπιτάκι του Άι Βασίλη και άλλα ξύλινα σπιτάκια, όπου θα πραγματοποιούνται δημιουργικά εργαστήρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Η άγρια επίθεση του Πίντζη στον Ζαμπίδη, το «θάψιμο» Μαυρίδη – Κατσινόπουλου και το βρ@κι της Κολέτσα! Ποιος κέρδισε ασυλία; (video)

Παραδοσιακά, θα τοποθετηθούν καρουζέλ και τρενάκι για μικρά και... μεγάλα παιδιά.

Ενώ τα φετινά Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη είναι αφιερωμένα στο κινηματογραφικό φιλμ «Η Εποχή των Παγετών» απ όπου θα υπάρχουν και στοιχεία για τον στολισμό.

Οι προετοιμασίες άρχισαν σήμερα και θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες για να είναι όλα έτοιμα στις 30 του μήνα.

Πηγή: thefestival.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share