Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Χτύπησαν για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες! - Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Χαλκίδα και στην Πρέβεζα αρπάζοντας 53.600!

18 Νοεμβρίου 2017 15:03
Χτύπησαν για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες! - Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Χαλκίδα και στην Πρέβεζα αρπάζοντας 53.600!

Η αποτυχία της σπείρας που ανατινάζει Α.Τ.Μ. να αδειάσουν το μηχάνημα στο κτίριο του Κ.Α.Π.Η. στο κέντρο της Ελάτειας στην Φθιώτιδα τα ξημερώματα της Πέμπτης, πείσμωσε τα μέλη της που χτύπησαν για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες, στις 3.30΄ τα ξημερώματα της Παρασκευής, με στόχο Α.Τ.Μ. στη Δροσιά Χαλκίδας!

Οι δράστες έσπασαν την βιτρίνα του Κ.Ε.Π. της περιοχής και προκάλεσαν έκρηξη στο μηχάνημα της τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται μέσα σε αυτό, με τη μέθοδο της διοχέτευσης αερίου στο εσωτερικό του (Plofkraak) καταστρέφοντάς το ολοσχερώς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστικός γάμος για Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππο Μιχόπουλο! Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την προετοιμασία

Αμέσως, άρπαξαν τις δυο κασετίνες που είχαν μέσα άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό και εξαφανίστηκαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Λίγο αργότερα, σε κοντινή απόσταση από το σημείο της έκρηξης βρέθηκε καμένο ένα αυτοκίνητο αυτοκίνητο που οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι αυτό της διαφυγής και το εξετάζουν εξονυχιστικά για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Στο μεταξύ, αποκαλύφθηκε ότι οι άγνωστοι που ανατίναξαν με την ίδια μέθοδο το Α.Τ.Μ. τράπεζας στο Κανάλι της Πρέβεζας, έβαλαν στις τσέπες τους το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 53.600 ευρώ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο: Παγκόσμιο σοκ! Πέθανε θρύλος του αθλητισμού!

Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν, είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής και οι πινακίδες του από την Πελοπόννησο. Όταν το εγκατέλειψαν οι δράστες, το «έλουσαν» με χλωρίνη ώστε να σβήσουν κάθε ίχνος τους!

Πηγή: protothema.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share