Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγωδία: Σκοτώθηκε ο Νίκος Φωτόπουλος!

14 Νοεμβρίου 2017 14:45
Τραγωδία: Σκοτώθηκε ο Νίκος Φωτόπουλος!

Ένα φρικτό δυστύχημα στέρησε τη ζωή σε έναν 55χρονο από το Μουζάκι Ηλείας!

Ο άτυχος άνδρας είχε μεταβεί το μεσημέρι της Δευτέρας (13/11), στο χωράφι του λίγο έξω από το Μουζάκι, προκειμένου να το καθαρίσει με το τρακτέρ του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, καθώς κινούνταν με την όπισθεν κοντά σε ρέμα, μια από τις ρόδες γλίστρισε σε αυτό, παγιδεύοντας το τρακτέρ, το οποίο «τούμπαρε» και τον καταπλάκωσε.

Ο Νίκος Φωτόπουλος μπόρεσε να καλέσει στο τηλέφωνο έναν φίλο του για βοήθεια, αναφέρει το patrisnews.gr.

«Γρήγορα, Βαγγέλη, πεθαίνω…» είπε στο τηλέφωνο, σύμφωνα με μαρτυρίες των οικείων του στην εφημερίδα «Πατρίς», οι οποίοι έτρεξαν να τον βοηθήσουν. Όταν έφτασαν όμως, το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Το τρακτέρ είχε πέσει σε ρεματιά «τουμπαρισμένο» και το κάθισμα πίεζε το στήθος του άτυχου Νίκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στην Κω: Οι φωτογραφίες που έδειξε ο πατέρας στην κόρη του άναψαν φωτιές!

«Προσπαθούσαμε να σηκώσουμε το τρακτέρ για να τον βγάλουμε και μας έκανε νόημα ότι σκάει και ότι δεν μπορεί να ανασάνει. «Παιδί μου, σκάω» είπε λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κυκλώνας ενδέχεται να χτυπήσει την Ελλάδα..." - Σοκάρει ο Σάκης Αρναούτογλου!

Τελικά, ο άτυχος 55χρονος απεγκλωβίστηκε όταν έδεσαν τον τροχό του τρακτέρ με σκοινί και το τράβηξαν με άλλο όχημα. Στη συνέχεια ο 55χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον επαναφέρουν στη ζωή, όμως δυστυχώς ήταν αργά.

Ο άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και είχε τέσσερα παιδιά. Σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share