Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ένας 32χρονος σε οινοποιείο

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Ένας άνδρας 32 χρονών βρήκε τραγικό θάνατο μετά από δυστύχημα σε οινοποιείο στην αγροτική περιοχή της Χρυσαυγής Λαγκαδά, έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Το τρομερό δυστύχημα συνέβη περίπου στις 12:15, όπου ο άτυχος άνδρας έπεσε μέσα σε δεξαμενή επεξεργασίας σταφυλιού.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O “Δαίδαλος” σαρώνει την Ελλάδα: Υδροστρόβιλος “χτύπησε” την χώρα!
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατέφθασαν άμεσα στο σημείο και άνοιξαν μια τρύπα στην βάση της δεξαμενής ώστε να απεγκλωβίσουν τον 32χρονο όμως μάταια, καθώς όπως φαίνεται ο θάνατος του εργαζόμενου ήταν ακαριαίος, με τους άντρες του ΕΚΑΒ που βρέθηκαν στο οινοποιείο να το επιβεβαιώνουν.

![Ευθύμιος Λέκκας: Ποια είναι η πιθανότητα ενός μεγάλου σεισμού στην Ελλάδα και τι πρέπει να προσέξουμε [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/08/seismos-lekkas.jpg)

![Μυστήριο στον Άγιο Δημήτριο: Ξεσπάει η αδερφή του 37χρονου αστυνομικού [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/08/agios-dimitrios.jpg)

![Δραματικές στιγμές στην Σύρο: Η έκκληση της ναυαγοσώστριας που έσωσε την 16χρονη – Τι συμβουλεύει τους γονείς [βίντεο]](https://www.athensmagazine.gr/wp-content/uploads/2026/08/syros-nayagosostria.jpg)
0 ΣΧΟΛΙΑ