Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρικτό τροχαίο σοκάρει το Πανελλήνιο: Ξεκληρίστηκε οικογένεια! Νεκροί ο ιερέας πατέρας, η μάνα και ο γιος! (photos)

10 Οκτωβρίου 2017 16:29
Φρικτό τροχαίο σοκάρει το Πανελλήνιο: Ξεκληρίστηκε οικογένεια! Νεκροί ο ιερέας πατέρας, η μάνα και ο γιος! (photos)

Οικογενειακή τραγωδία λίγο έξω από τον Καραβόμυλο – Πατέρας, μητέρα και γιος έχασαν τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο – Ποια τα τελευταία στοιχεία – Τι υποστηρίζουν οδηγοί που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (09/10/2017) στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. Τρεις άνθρωποι, πατέρας, μητέρα και γιος βρήκαν φρικτό θάνατο στην άσφαλτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Πέθανε από ανακοπή καρδιάς γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε, όταν, σύμφωνα με το Lamiareport.gr, ο οδηγός ενός μπλε αγροτικού, που κινούταν προς Ράχες, αρχικά έβγαλε φλας και επιχείρησε να στρίψει προς την ταβέρνα που υπήρχε στο σημείο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, την τελευταία στιγμή φέρεται ότι το μετάνιωσε και βγήκε πάλι δεξιά, με αποτέλεσμα ο οδηγός ενός ασημί Nissan που ακολουθούσε να αιφνιδιαστεί. Για να αποφύγει το όχημα εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα απορριμματοφόρο, το οποίο στη συνέχεια έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου περίμενε να βγει από την ταβέρνα στην Παλαιά Εθνική Οδό.

Στο μοιραίο αυτοκίνητο, ασημί Nissan, επέβαινε η οικογένεια ενός ιερέα από την Άνω Σπαρτιά του Δήμου Στυλίδας. Οδηγός ήταν ο 55χρονος εκπαιδευτικός Παπαδόπουλος Γεώργιος. Στη θέση του συνοδηγού ήταν ο 84χρονος ιερέας και πατέρας του, ενώ στο πίσω κάθισμα καθόταν η μητέρα του ηλικίας 82 ετών.

Από τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με το απορριμματοφόρο του Δήμου Ιστιαίας σκοτώθηκαν επί τόπου ο γιος και ο πατέρας, ενώ σοβαρά τραυματισμένη διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας η άτυχη ηλικιωμένη, η οποία απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες και διερχόμενους οδηγούς. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα, κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Λαμίας, η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ξανάγινε: Η Aegean «ξαναχτυπά» με απίθανη προσφορά: -30% για όλους τους προορισμούς του εξωτερικού!

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Λεπτομέρειες για το πώς εκτυλίχθηκε η τραγωδία περιέγραψαν δύο από τους εμπλεκόμενους οδηγούς. Μιλώντας στην κάμερα του Lamiareport.gr ο οδηγός του αγροτικού αρνείται ότι πήγε να στρίψει αριστερά.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: lamiareport.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share